AKTUELNO

Narodna izreka koja glasi: "Čega se pametan stidi, time se budala ponosi" u potpunosti opisuje trenutnu situaciju.

Viktorija Mitrović je danas napustila "Zadrugu" kako bi otišla na abortrus! Ona je odlučila da prekine trudnoću i dete Marka Osmakčića ne donese na svet.

Foto: Pink.rs

Kao što je već poznato, Marko Osmakčić je napustio rijalitiji zbog navodne smrti svoga oca. Na dan zakazane sahrane otkriven je sraman i monstruozan čin porodice Osmakčić koja je lažirala smrt Franja Osmakčića. Ovaj monstuozan korak porodice Osmakčić ispratio je ceo region i izazvao burne reakcije.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

U trenutku kada Viktorija abortira, Marko Osmakčić je na svom Instagram nalogu šerovao stori sa video snimkom na kom su prikazane sve njegove tuče sa Viktorijom Mitrović, kao i ostalim zadrugarima!

Foto: Pink.rs

Podsetimo, u trenutku kada je trebala da se održi sahrana Franja Osmakčića, kako su oni naveli na lažnoj umrlici, Marko je vratio svoj instagram profil, a sada kada Viki abortira on postavlja snimak sa svim tučama sa njom uz opis: Deo pakla koji je prošao! Da li će porodica Osmakčić nastaviti sa monsruoznim postupcima i do koje mere će to ići, videćemo u buduće.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen, Facebook Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Video: Instagram.com

Autor: N.V.