AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Izbacivanje, a pred samu igricu nominovanih zadrugara Filipa Cara i Dije Kostić, koji se bore za opstanak u Beloj kući, u Šiša Bar kod Darka Tanasijevića, gost je bio Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć su održane karaoke, šta je tebi utisak večeri? - pitao je Darko.
Definitivno, Matora i MC Aleks, Sanja kao najaktivnija. Zorka ko Zorka, Nenad je skoro izašao, još ne zna gde se nalazi... Sanja je želela da bude bitna, mene je nazvala bivšim prijateljem, ali sam ostao pametan i nisam želeo da komentarišem. Nisam ja kriv što se ona iz*ebala... Svi oni se prvo je*u, a ne žele da se to komentariše... Ona je ljuta na mene jer sam joj sve rekao u lice, ali dobro ima pravo da se ljuti - odogovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U ranu zoru, dogodila se žestoka svađa MC Aleks i Matore? - nastavio je Tanasijević.
Meni je jasno da ona ispada ljubomorna, lepo sam joj rekao da ne treba da je briga šta ona nosi i sa kim priča ako ona nju ne zanima. Konstantno neki tajni razgovori i domunđavanja a posle silni problemi. Ja i dalje stojim pri svom stavu da mislim da se njoj Matora ne sviđa, ali da je zanima kao osoba. To malo češkanja je njoj napravilo najviše problema - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima se sinoć posvađala sa Milicom Kemez, čak je podravila i Boru - rekao je Darko.
Ma to su budalaštine... Meni je jasno da nju boli ku*ac za Gruju. On nije normalan što se uopšte upusio u sve to. Ovde su većina veza gluposti, sve zbog neke priče, retko je koja emocija iskrena. Mnogi su mene pitali za savet, sa kim da budu da bi ostali u nekoj priči, pa nakon toga dođu i glume mi da su zaljubljeni - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki sutra ide na abortus - rekao je voditelj.
Ja se sa tim ne slažem iskreno da ti kažem... Svakako ne želim da utičem na njenu odluku. Sama sebe je dovela u tu situaciju, od cirkusa su napravili problem. Kad se tebi tako nešto desi, onda se zbuniš... To što je Marko uradio je monstruozno, ali to govori o njemu... Miki i ja smo je branili, imam poseban osećaj prema njoj zbog svega što joj se izdešavalo, ali sama sebi kreira život... - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo želim da čestitam Dejanu na silnim nagradama, dečko lepo gura, pametan je, duhovit... - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.