AKTUELNO

Iskrena do koske!

U toku je emisija "Izbacivanje", a voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa Jovanom Tomić Matorom, porazgovarao sa MC Aleks u Šiša baru.

Je l' se pred izlazak pereš i od nekih odnosa - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne perem se, nemam od čega da se operem. Ne mogu da se operem od nečega što je video zapis. Nikad se ja nisam prala od tog odnosa sa Jovanom. Dešavalo se šta se dešavalo. Možda je tako izgledalo. Znaš kako, nikad nas dve nismo ozvaničile vezu, pa sad, eto tog datuma - rekla je MC Aleks.
O prirodi tvog i Jovaninog odnosa pričaš sa svima nama, do zaključka nismo, ali i jesmo došli. Koji ti je utisak od protekle noći - pitao je Darko.
Negde sam ja stekla utisak, sinoć mi je bila potvrda svega što sam mislila. Bez obzira kakav je odnos Sanjin i Jovanin bio, pričala mi je nešto pred kraj. Koliko god neko da misli da sam im ispratila odnos, ja nisam. Sećam se da smo Sanja i ja bile na ručku sa mojim momkom, čak ni tada, nismo specijalno pričale o njihovom odnosu. Ona je Sanju mnogo volela i Sanja nju, negde smatram da ona nju nikad nije prebolela, a možda čak nije imala ni vremena. Drago mi je što sam opet ja u pravu - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se osećaš odgovornom, zato što je ona slomljena i razočarana - pitao je Darko.
Mislim da će se stabilizovati...Ti non-stop ulaziš u rijaliti, teško je to - rekla je MC Aleks.
Da li si sa Sanjine strane osetila podršku ili kritiku - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Podršku. Ona je neko ko je poznaje više nego ja. Jovana je neko ko je naštelovan na rijaliti. Ja sam slagala samo da ćemo pokušati napolju, a nisam slagala kada sam rekla da je volim - dodala je Bajićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.