AKTUELNO

Nije birala reči!

Sinoć je u "Zadruzi" održana specijalna emisija "Zadrugovizija Karaoke Show". Ana Jovanović i dalje je bila pod utiskom jer je saznala da je njen bivši dečko dao intervju Filipu Đukiću. Ona je priznala Neveni Savić koliko je pobesnela zbog toga, pa žestoko oplela po Nikoli Iliću.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sam se ja sinoć iznervirala. Ja sam pretila sinoć 10 minuta bivšem momku, propustila sam zbog toga Mimin nastup, Dijin nastup i dve dodele nagrade - govorila je Ana.
Šta si pričala? - pitala je Nevena.
Da bih sad preskočila kapiju da mu dođem i da sam se plašila da izađem svoje rekacije. Pitala sam se kako ga nije sramota i kako nije bio dostojanstven... Nema šta nisam rekla... Krenula sam i da plačem, zato su mi se nadule oči. Rekla sam da mu nije dosta što priča o meni 7 meseci i najstrašnije me ponižava, pečatirao me za ceo život... Sedam meseci laje o meni, pa je još našao i da gostuje u emisijama. Znači on je išao kod Filipa Đukića u emisiju. On jedini ima šta da kaže, kao za Mimu da se jave recimo dva oženjena. Ja kad bih propričala majka bi mu davala 40 dana - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.