AKTUELNO

Karambol!

U toku je spektakularna "Zadrugovizija - Karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a nakon Filipa Cara, nastupao je Nikola Grujić Gruja. On je u balonu izvukao pesmu Aleksandre Prijović "Totalna anestezija".

Na samom početku numere, Milana Šarac je ustala da podrži svog momka, te su za njom ustale i njene drugarice Sanja Grujić i Marijana Zonjić. Njegov nastup, podigao je mnoge na noge, a na bini mu se priključila i Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov nastup možete pogledati u nastavku. 

Milica Kemez je dobila reč, kako bi prokomentarisala Grujin nastup, ali je tom prilikom ušla u sukob sa Marijanom.

Moram da ti kažem da si nam enigma u emisiji. Često komentarišemo da si dobar, ali ću ti reći da ćeš shvatiti jednog dana onu staru izreku: "Čega se pametan stidi...", pa znaš nastavak. Što se tiče ovog plesa, spakuj ih obe u paketu, pa ih vrati u Železnik - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje u Železnik, nego u Bujanovac - rekla je Marijana.
Pa ti si bila tamo - rekla je Kemezova.
Možeš kolo da me naučiš? Milice pitaj Boru da li sam nesposobna, videla sam snimke da si sposobna za kolo i Bujanovac, pa da me naučiš - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako kažu: "Nemojte da pokušavate da svinju naučita da svirate klavir, jer ćete se iznervirati, a svinja neće naučiti da svira klavir". Spisak tvojih partnera je duži, nego spisak stanovnika u Bujanovcu - rekla je Milica.
Krenuvši od oženjenih, a ti to vrlo dobro znaš, zato što mi se4 taj oženjeni javio da te pozdravim i da mi kaže da si vrlo dobra - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidimo se na sudu...Samo da kažem Zonjićevoj, da naš problem nije Bora ni Kendi, nego što me je nazvala siročetom. Udara devojkama na traumu, kao što je Viktoriji - rekla je Milica Kamez.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga