AKTUELNO

Nije se pokazala!

U toku je specijalna emisija "Zadrugovizija Karaoke Show" koje je zadrugarima obezbedio DJ Neba. Marijana Zonjić je nastupala sledeća i to sa pesmom In Corpore Sano - Konstrakta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jako teška pesma, posebno je gotivim. Prvo mi je bila čudna, ali sam je kasnije zgotivio... Nije neki nastup bio, potrudila se jesi, lepo izgledaš... Šta da ti kažem - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma jeste malo teža... Mogu da ti pohvalim stajling, da kažem da si slatka i lepa - rekla je Sanja.
Pesma je zauzela peto mesto na Evroviziji, opraštamo Marijani... Stižu mi komentari da Marijana ima noge do zemlje... Prelepo izgledaš, opet mu stižu ponude... - smejao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam neki komentar specijalan, to je to od mene - rekla je Milica.
Nisam ni očekivala bolje od tebe - odbrusila je Marijana.
Ni ja od tebe bolje pevanje - uzvratila je Kemezova.
Otkud ovo sada? - pitala je voditeljka.
Nas dve se ne podnosimo i to svi znaju. Lepo je sve to, kapiram njenu profesionalnost, reći ću samo, lepo izgledaš - rekla je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je tenzično baš bilo ovo komentarisanje žirija - rekla je Šopićeva.
Nas dve se ne podnosimo, iskreno. Da li zbog Kendija ili Bore, ne znam, ali znam da mu je zamerala sve. Ona ako je profesionalna treba da to ostavi p strani i da komentariše nastup. Ja ću samo reći da je ona poradila na sebi, da se popravila, da ne mora da leči lične frustracije da leči na meni... - govorila je Marijana.
Ja stvarno ne znam ovu pesmu - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.