AKTUELNO

Od suza do smeha, nit je tanka!

U toku je spektakularna "Zadrugovizija - Karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a nakon Viktorije Mitrović, na red je došla i Jovana Tomić Matora. Ona je iz balona izvukla numeru Senidah "Mišići".

Ona je, takođe, podigla zadrugare na noge svojim nastupom. U jednom momentu se popeo Stefan Karić, te je skinuo majicu Matoroj, a ona je ostala u brushalteru. Ni Dalila Dragojević nije zaostala u igranju uz Matorin nastup, a Sanja Stanković se smejala.

Foto: TV Pink Printscreen

Njen nastup možete pogledati u nastavku. 

Sanja Stanković je dobila reč odmah na početku, te se tom prilikom obratila svojoj bivšoj devojci, Matoroj.

Mi smo 28.og slavile mesečnicu. Meni je samo žao što nisi izvukla pesmu: "Dobrodošla moja bivša, da mi svaku pokvariš". Grlila bih te još više da sam znala da ćeš da pričaš tako o meni. Mislim da ni jedna osoba neće da te voli kao što sam ja i nijedna neće da te prizna kao što sam ja. Nema potrebe da mi okrećeš očima Aleks, sa tobom ću kasnije. Ne mogu da kažem da si me razočarala, ali je ružno da govoriš da imaš traume od prošle godine... - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolnije je to što sam za tvoj rođendan mimoišle. Sve ono što sam saznala ovde i ono što sam slutila...Drugu stvar da ti kažem, sad sam rekla Sanji, pitala me je za tebe, rekla sam da pored svega što se desilo, stvari koje su me razočarale koje sam čula, ostale su mi samo lepe uspomene - rekla je Matora.
Ja sam se malo astralno projektovao. Razočarala si me jer nisi nacrtala brkove. Da si znala da ćeš da izvučeš ovu pesmu, pa da gurneš dve, tri čarape...Kad te gledam od pozadi mislim da sam ja. Šalu na stranu, Matora je neko ko se uvek snađe u ovim stvarima. Svaka ti čast. Ne bih ja tu nešto da se mešam što se tiče tvog učešća, mislim da bi trebao da ti proradi neki rijaliti instikt - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti uvek iznenadiš. Uvek nešto se desi. Večeras je bilo fantastično. Nemam šta da kažem. Sad si čka, kosmička - rekla je Zorica Marković.
Šta da ti kažem, ti si uvek super kad su ove zadrugovizije u pitanju. Čekamo te napolju, čeka Budva - rekla je Milica.
Šta da ti kažem, malo pre sam primetio suze u očima. Vidi se da nisi prebolela Sanju. Nema tu ni lj u ljubavi, tu između tebe i MC Aleks. U njoj vidiš Sanju. Kad pogledaš njih dve, jesu slične. Sanja je neko ko je bio iskren u tom odnosu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Proćiće i ova Zadruga, a što kaže Nadica Kamel, ljubav boli - rekla je Matora.
Sada Sanja da se pojavi tamo i da kaže da želi sa tobom da bude u vezi, koga bi izabrala - pitao je Ša.
Najviše bih volela da budem u skladu sama sa sobom - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se nastupa tiče, bio je kul, ali ne toliko dobar kao što umeš, ali znam da je do treme jer te ona posmatra - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga