AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Igra stine". Nikola Grujić odlučio je dapostavi pitanje Milani Šarac. Njega je zanimalo zašto ona ne odgovara ozbiljno kad se radi o njihovom odnosu, nego uvek sve prebaci na šalu i stalno se smeje.

Ja tebi verujem, jer da ti ne verujem ne bih dopuštao sebi da se ponižavam. Pitao sam te da li su tvoje reakcije daju za pravo da ti bilo ko veruje, pa i moja porodica? Ti ovde pokazuješ da ti uopšte nije stalo, ako se ovde smeješ na ove komentare - objašnjavao je pevač.
Kad god me neko nešto pita za tebe i ja vidim da je tebi crno ispod oka, naravno da će se smejem. Ja ne mogu da nemam reakcije - rekla je Mima.
Deluješ kao neko ko se sprda i ko ne deluje ozbiljno. Pitao sam te kakav utisak odaješ? To sve ne dleuje ozbiljno pre svega mojim bliskim ljudima. Veruju da ćeš da me ostaviš zbog toga kako pokazuješ da ti je stalno, odnosno da ti nje stalo - nastavio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš ti da nastaviš da pevaš posle ovoga? Ona ima svoj posao i u tom poslu mora da bude slobodna - ubacio se Karić.
Zovu se telefonom, ona se k*ra sa nekim frajerom, a on j*be drugu - potkačio je Mića.
Ne valja kad se smejem, ne valja kad sam ozbiljna. Ja sam njega pitala i imala sam sa njim razogor. Ja sam tolerisala njegove prilaske pevačicama - nastavila je Mima.
Koliko je jadno kad čekaš igru istine da razotkriješ svoju devojku. Vi ste po ceo dan zajedno, planirate život, a ti je pitaš ovde! Pitaj je vam stola - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si u poslednje vreme pokazao nešto totalno drugačije. Ja ću da se potrudim da ne dolazim više u situaciju da ljudi to smatraju. Ja ću da budem ozbiljna, neću da se smejem - objašnjavala je Mimas.
Kad ti dobace za izlaske ozbiljna si i pereš sebe. Kad ti dobace do mene, kako tad nisi ozbiljna? Odgovori na pitanje - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe kao da je sramota da kažeš da voliš Gruju - ubacila se Mima.
Mima ajde se zakuni da mi nisi rekla da te ovaj čovek ne interesuje - dodoa je Zola.
Svašta sam ja rekla, možda - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.