AKTUELNO

Drama!

U toku je "Igra istine". Nakon što je Aleksandra Nikolić priznala da strahuje zbog rođendana Dejana Dragojevića i čestitki njegove porodice, ona je postavila pitanje Jovani Tomić Matoroj.

Kako si se osećala kad su je podigli i da li si se uplašila? - pitala je Aleks.
Nije mi krivo što su je podigli, krivo mi je što neko koga sma toliko zavolela i za koga sam se toliko borila.... Ona mi je rekla kad je vidim, da pređem na drugu stranu ulice. Sinoć se desilo situacija gde sam se borila nešto da objasnim, a neko gurne prste u uši i neće da me sluša - rekla je Matora.
S*re mi se od ove priče i rijaliti momenta - odbrusila je MC Aleks i napustila crni sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene nervira ovaj bezobrazluk i bahatost. Ja penim, ona bude bezobrazna. Iz mene priča to što sam povređena i razočarana - rekla je Matora.
Saterana je u ćošak. Kad sam ja govorio da je folirant, ti si pričala da nemam pojma šta ste pričali. Kad bolje sagledam situaciju devojka je saterana u ćošak i mogla si da čekaš kraj rijaltiija i da vidiš da li je folirant. Ti si rekla da ste samo drugarice, a pravila si ljubomorne scene. Možda je njoj sve to bila igra, da se skloni priča od tebe. Ona bi trebala da bude ravnodušna, što ima potrebu da ti dobacuje? Je l' rekla da te ne voli? - ubacio se Miki.
Ja razumem što imate tako mišljenje, ja ga nemam. Posle svih stvari mislim da ona mene ne voli ni kao čoveka. Ja smatram da ona nije ispala fer ni prema porodici, ni prema meni. Vodim se onim što osećam, a to je da je lagala, petlja i mulja. Pokušava na sve načina da me iritira i ospori mi ljubav. Krivo mi je što se završilo na ovaj način i nisam mogla ni da sanjam da će ovako da se zavšri - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.