AKTUELNO

Neizvnesno do samog kraja!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara, a voditelj Milan Milošević prozvao je Saleta Luksa kako bi izneo svoje mišljenje i poslao jedno od njih dvoje u izolaciju.

Ovo su dve osobe sa kojima imam i nemam okej odnos. Sa Filipom imaš korektan odnos. Kad smo imali svađu ja se budim, a on mi stavio glavu na rame. Dalila i ja smo dobro i nismo. Ne mrzim je, ali je ni ne volim. Ona se naljutila posle klipa i ne razgovara sa mnom. Sa Filipom često pričam o Dalili i to satima. Pre sam ga podržavao, a sad samo ćutim. Uvek treći ispadne grbav, oni se izj*bu i posle se pomire. Mislio sam da neće da se pomiri zbog zakletve. Sestra i majka su mu za Novu godinu rekle da će da ga tuže, ali ovde je specifično. Kad bi napolju bili sami i da im niko ne smeta, to bi bilo idealno. Ja ne gotivim kad riba ide non stop, idi ženo tamo - govorio Luks.
Kad Sale? To je bilo pre pet meseci. On mi je rekao da dođem tamo - odbrusila je Dalila.
Oni su nezavisni, boli ih k*rac za ceo svet. Ja sam stalno slao Filipa, nikad Dalilu. Tako da ona - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj ostao je da glasa ovonedeljni vođa Mateja Matijević.

Ja sam rekao na podeli budžeta šta sam imao. Kad god su postavljeni, ispostavilo se kao dobra izolacija. Njihov odnos je turbulentan i ovde se neće završiti. Ne bih dužio, šaljem Filipa - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.