AKTUELNO

Sve ih izbacila iz takta!

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem. Zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koga će od njih dvoje poslati u direktnu borbu za opstanak u Beloj kući, a voditelj je dao reč i Diji Kostić.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenila sam mišljenje o Dalili, od kad smo se zbližile. Jako je fina, mila, normalna i super... Nisam videla ovoliku ljubav, mislim da je vređa samo zbog toga što ne zna više kako da joj objasni da je voli... Naravno da se šalim, ovo je sprdnja. Naravno da ovo nije ljubav, da je stvarno voli, ne bi je vređao... Dalila je zaista zaljubljena, ali smatram da je on uopšte ne voli, samo mu prija se*s sa njom. Sa svakom devojkom sa kojom je bio je isto radio i njoj sam to rekla. Mnogo je suza prolila zbog Filipa, a izgubila ovog divnog momka... Car je takav kakav jeste, svaku devojku je znao da zavrti, naravno sem mene... Mene čak ni Luks nije uspeo... Šaljem Filipa, ostaviću Dalilu - govorila je Dia.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana Šarac je naredna zadrugarka koja je nominovala.

Biću jako kratka. Naravno sačuvaću Dalilu, sa njom se družim i provodim vreme. Sa Filipom imam često razmirice, upali tu vređalicu, pa mi svašta kaže... Šaljem njega u izolaciju - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena Savić je sledeća takmičarka koja je dobila reč.

Pomirili su se što je očekivano, ali da ima emocija ima. Ne mogu da shvatim te uvrede zaista... Verovatno se dešava sve to jer su u zatvorenom prostoru sa bivšim parnerima... Švaler je pa je švaler, a Dalila nije žena koja će da sedi kod kuće i da čeka... Mislim da će napolju doći do zamene, sačuvaću Dalilu - rekla je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma Sejranić je ustala i otkrila svoju odluku o nominacijama.

Ja sam ona koja je prva stala iza njih i podržavala ih. Srčano sam branila ovo dvoje ljudi, često sam tražila opravdanja za sve njihove postupke. Sa druge strane, ja kada sam se raspadala, ona meni nikada nije prišla iako sam ja njoj sto puta prilazila brižno - govorila je Irma.
Zašto ne budeš iskrena i ne kažeš da ti je Đedović rekao da budeš uz mene da bi se uzdigla - dodala je Dalila.
To nije istina, to su gluposti. Od čega ja da se uzdižem i perem? Nemojte mene sa tim forama! Ne mešaj Marka u sve ovo! Ti si neko ko je mene mnogo povredio, a mene kada povredi neko ja sam jako gadna, iako sa tobom to nisam bila. Smatram da te Filip mnogo više voli nego ti njega... Ja sam sa tobom delila sve, mama mi pošalje pudere, ja sam tebi uvek dala jedan - nastavila je.
Ma nemoj da lažeš, mi ne koristimo iste pudere, o čemu ti to? Nateraćeš me da ti nikada više ne dam, šta bričaš bre to? Nek se završi ovo, ovo više nema smisla - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.