AKTUELNO

Ne štede reči!

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, a zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara. Reč je dobila Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto puta smo njih komentarisali. Dalila meni jeste drugarica, itekako mi se našla u situacijama kada mi je bio neko potreban i tako već dva i po meseca. Mene ne zanimaju komentari drugih, meni je bitno da nas sve znamo na čemu smo. Samo nek oni misle da su naše priče glupo i bolje je tako. Ja sam nju zavolela i nadam se da će biti sve okej i napolju - navela je Marijana.
Filip i ja jesmo imali sukobe, ali ga poštujem saa zbog Dalile. Nije mi toliko bitan da bih se nervirala oko njegovih komentara - dodala je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je Viktorija Mitrović, koja je saopštila svoju odluku.

Ne bih mnhogo komentarisla. Posle klipa od sinoć, ostala sam u šoku. Dalila je zvučala glupo i primitivno, zbog svega što je rekla o meni... Dalila i ja ne možemo nikada biti drugarice, ali u prolazu možemo lepo da pričamo i družimo se... Nisam očekivala da će tako pričati o meni, mogla je malo da upakuje... Mislim da je dosta razlupana i da joj je jako teško... Njihov odnos je katastrofa, kao i većina ovde... Poslaću Dalilu... - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.