AKTUELNO

Ipak je nije poštedela!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara, a voditelj Milan Milošević prozvao je Sandra Rešić kako bi iznela svoje mišljenje i poslala jedno id njih dvoje u izolaciju.

Pitala sam Dalilu šta će biti ako se pomire? Neću da komentarišem njihov odnos, ne pada mi na pamet. Što se tiče Filipa uspešno završavamo ovu godinu, sa ukupno jednom svađom. Zna se da mislim da je dobar, pošten i bahat. Mislim da je čovek koji se brzo pokaje. Jedan si od retkih ljudi ovde koji je za mene dobar čovek. Mislim da si čovek, ako te sretnem, mogu da popijem piće i osećam se dobro - pričala je Sandra o Filipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Dalila Dragojević Mujić Karamujić dala sam joj šansi i šansi. Imala sam momentar žala koliko god da je odvratna i loša. Mogo puta sam je štedela i nisam bila surova, jer sam mislila da joj je dosta muke. Svaki konflikt si izazvala ti. Retko je bila rasprava za tebe i mene, bila je rasprava jer je bila nervozna, pa je najlakše da uletim ja. Koliko god da smo se svađale, spuštala sam loptu jer mi bude žao. Mogla sam da ti budem drugarica, nikad te nisam osudila što si se zaljubila i prevarila. Sve ostalo što si radila gledala sam da ublažim. Da nisi bila ogavna prema meni, nisam imala lošu nameru prema tebi... Trudim se da biram reči. Nju šaljem - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.