AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide kako Dalila Dragojević i Filip Car pričaju jutros u izolaciji. Nakon što su oni dala svoj komentar, voditeljka Ivana Šopić je reč dala Anđeli Đuričić.

Ja vidim emociju, ništa ovo nije novo i vidim da će se već pomiriti do večeras. Stvarno se vidi da on nju voli - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da sam ja više nju voleo i da je sada više volim. Uvek se trudim da je pazim ali sam stvario sliku neku da je loš čovek prema meni - rekao je Car.
Ja i dalje stojim pri tome da je on njoj najbolji prijatelj. Odnos im je sve gori i gori, ali mislim da joj on najbolje želi u kući - rekla je Anđela.
Ljudi sebi naprave probleme jer misle da mi ne vidimo neke stvari, a sve se vidi. Ja mislim da sam u pravu i da on voli nju poprilično. Istina je da oni imaju emociju, uvek se desi ta emocija i oni su tamo ono što jesu - rekao je Đedović.
Sve je ovo lepo čuti, ali ja ću dati sve od sebe da se nikada ne pomirimo. Ja više ovo ne mogu da slušam, više nemam želudac ni za šta. Jedino što mogu da čujem je nešto pozitivno, a on više nema šta pozitivno da kaže. Ne treba da dovodi u pitanje to kakve će moje reakcije biti jer ja sam osoba koju on ne voli - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko sam ko je od početka maksimalno stajao uz njih, ja sam imao priliku da vodim komunikaciju sa njim i zabrinuo sam se iskreno, nije bitno je tu kriv, ono što sam ja video kod njega, ja sam rekao da treba da reši tog odnosa i da ga njegova porodica vidi zabrinutog. Nema više hvatanja za ruku i nema preterane komunikacije, ja njega razumem da mu je teško, ali što više sebe dovodi u tu situaciju, sve mu je teže i teže. Ja ga poznajem jako dobro - pričao je Zola.
Vi ste bolesni ako mislite da on mene voli i da je to ljubav - rekla je Dalila.
Ne, ja smatram da njemu ne treba takav odnos, moje mišljenje je da mu ne treba takav odnos. Isto smatram da postoji emocija i sa njegove i njene strane, ali kada se 666 puta dovedeš u situaciju da ti srce bude jače od razuma, ona ne treba da više ulaziš u taj odnos. Hajde jednom da se posluša razum i da se vidi ishod - pričaop je najbolji prijatelj Filipa Cara, Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više ne mogu da slušam kako on traži krivca u meni, nemoj više da balansiraš - vikala je Dalila.
Da je ona ustala ovde i napravila nešto drugačije bi bilo, ali ja vidim da ona nije psihički stabilna - rekao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.