AKTUELNO

Ona je ipak odlučna u tome da se ne pomiri sa njim!

Dalila Dragojević nastavila je razgovor sa Sandrom Rešić ispod trema o Filipu Caru.

Teško će mi biti, ali jedan plus, oduprela sam se jutros - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, kao verujemo u to što pričaš - dodala je Sandra.
Rekla sam Đedoviću, uhvatio me je za ruku, izmakla sam ruku, rekao mi je: "Trebalo je da pričamo". Ja sam mu rekla da mi je rekao da me ne voli, da je obećao Mikiju da me neće gledati i da se okrene - pričala je Dragojevićka, pa je nastavila:
Ne možeš da razumeš, kako da razumeš to. Ti si se za neku banalnu situaciju naljutila na ovog - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

To kretensko ne može iz tebe, zato nikada neću da se družim sa tobom, nikada. Ku**ar je pa je ku**ar. Takvog si ga htela kakvog si ga izabrala. Ti si njemu oprostila Maju, koju je je**o ispred tebe - rekla je Sandra.
Ma nije oko za oko. Kaže mi idemo sutra, gde ideš ti? neću mu oprostiti one psovke, on meni nije u životu izgovorio ono za decu. Njemu ta priča nije imala težinu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to u kući neće da se dešava...Ti si njemu već oprostila - rekla je Sandra.
Nisam, da jesam, sad bih spavala tamo. Ma neću da mu oprostim ništa više, nema više oprosta, kraj. Rekla sam Marijani juče, kao što sam polepila one čestitke, tako sam trebala da zapišem i one uvrede. Pa tako kad čitam pozitivno,, čitam i uvrede - rekla je Dalila
Jao Dalila, nema tu vraćanja kraj. Ti možeš da doneseš odluku, nije to problem, ali ja bar mislim da neće. Ako se bude desilo da se pomirite, ja ću da ustanem i da te pitam je l' hoćeš da te komentarišem. Sramota me da se javim, nemam ništa novo da kažem, pričam isto već deset meseci - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da me neće vratiti na fabrička podešavanja. Ja znam da on mene kupuje na osmeh, ali mu neću dozvoliti, makar dubila na glavi, neću! Mogu da odolim, pa nije mi te majka rodila - dodala je Dalila,
Da si ja, mogla bi, a pošto si dokazala, čisto sumnjam - nastavila je Sandra.
Nisam, jer sam ga volela. Nisam sigurno ostavila momka, pa nastavila da živim sa njim u kući, daj molim te...Nema više zajedničkog krova, kreveta hrane, a zna da ne možemo da funkcionišemo - odlučna je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Složićete se vi napolju - rekla je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga