AKTUELNO

Smiriće se!

Dalila Dragojević i Marko Đedović su nastavili da pričaju o Filipu Caru na stepeništu ispred Bele kuće, a onda su se dotakli i žestokog sukoba sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba mi to više. Rekla sam Marijani, kao što si ti rekao, samo životinje ne mogu od nekih stvari da se iskontrolišu. Ja sam se jutros jedva iskontrolisala. Kad me je uhvatio za ruku jutros, jedva sam se iskontrolisala - govorio je Đedović.
Ljubav ne može da se iskontroliše. Najveći umovi sveta to ne mogu da iskontrolišu, a ne Dalila i Car. I ti bi volela da ga ne voliš, i on isto tako, ali ne može - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom progovorila o sukobu sa Mensurom Ajdarpašićem.

On je mene od igrice izvrnuo, toliko se zaleteo da nas prestigne. I kad smo pobedili, došao je do rehaba i kao: "Moj Miki, Đavoli su pobedili". I onda ceo dan. Pa onda za Milicu kad je bio video, kao, sa kim on priča. A šta si to ti? I Filipu milion puta: "To možeš svojim k*rvetinama". Mesecima mu ćutim, što zbog Filipa, što zbog sebe. Ja trpim uvrede od Filipa, njega volim, pa prelazim. Što bih trpela od nekog ko mi ne znači ništa? Ali neću zbog Filipa više, ja Mensura mogu da izludim kako hoću - rekla je Dalila.
Meni ga je bilo žao zbog toga, jer sam video da ne može da se odupre. Ne treba, ali da si bila u pravu, bila si. Ne može sto puta da te vređa, a ti da ćutiš - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.