AKTUELNO

Ovo mu je jako zasmetalo!

Lazar Čolić Zola i Nevena Savić nastavili su da razgovaraju o svom odnosu. On joj je priznao koliki mu je problem da u nekog stekne poverenje, pa joj otkrio šta mu se sve ne sviša u njenom ponašanju.

Ja ništa nisam radio tek tako. Ja sam imao emociju i želju da sve bude bolje. Ja sam dao poslednji atom snage i mislio da može da bude bolje. Shvatio sam da sam se za sve uzalud borio i da meni takve stvari u životu ne trebaju. Ja sam se sa tobom ponovo skontao, zezamo se, ušči smo u vezu. Ja nisam ušao neozbiljno - pričao je Zola.
Ja sam čula kako se ti na ovaj način svetiš Miljani i da ti je lakše da ne msiliš - otkrila je ona.
Veruj mi da ja ni ne razmišljam. Meni je to samo donelo pakao u životu. Sve se izbrisalo kad je ona napustila ova brata i mene ta priča ne interesuje. Meni je to nebitno i mislim da mi ti veruješ. Ja sam neko ko nema poverenje ni u koga, mnogo mi soli treba zajedno da pojedemo. Na 1000 načina može da se tumači zašto smo se ti i ja ponovo sastavili. Neka ljudi misle, neka kažu da smo fejk i zbog rijaltiija. Ja imam pravo da imam svoju teoriju za situaciju koju sam noćas komentarisao. Mi ako se osvrćemo na to, onda nas nema nigde - govorio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola se dotkao priloga koji je večeras pušten u emisiji "Gledanje klipova", kad je saznao da je Nevena prećutala na ružno reči koje je Vitktorija Mitrović imala o njemu.

Mene Viktorija ne interesuje, ali to njoj treba da kažeš. Ona ti je rekla da ne treba da ideš sa mnom u derventu da kockaš, pa bolje to da radiš nego ono što je pričala da radiš sama i sa njom. Kako to nisi znala da kažeš? Ja neću da se opterećujem. Neću da joj zamerim, ne treba ni ti. Drago mi je da ste opet dobre, ali ružno je da to slušaš za mene. Ja sam rekao da ću da joj pomognem ako mogu. Ja bih joj rekao da ne treba tako da priča o meni. Ti kad pričaš takve stvari drugaricama, naravno da ćeš im dati za pravo da misle tako o meni, a ja mislim da nije tako sa moje strane. Ja tebi kažem da me nekad spuca sve ovo. Hoču da imam normalan odnos i da imam normalnu osobu pored sebe. Ako je tebi sve ovo nenormlano, ne treba da pomišljaš da bilo šta tražiš sa mnom. Neka prave stvari i pravi odnos ne može ovde da doživimo. Gledaj da izbegavaš sukove. Rekao sam ti i da ne ogovaraš ljude. Ja mislim da ti i Aleks ogovarate sve žive - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.