AKTUELNO

Ponovo u rasulu!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević najavio je naredni prilog, a zadrugari su imali priliku da vide kako Jovana Tomić Matora priča Sandra Rešić o MC Aleks. Tomićeva je priznala da je na sve načine želela da joj pokaže koliko je voli i da je u svemu tome izgubila sebe.

Ja znam Sandrino mišljenje, što se tiče Jovane okej. Ja da ispravljam nešto što nema sanše da se ispravi neću. Ona nikad neće proboleti što nije uspeo da me osvoji - rekla je MC Aleks.
Da li sam pokušavala da napravim od tebe nešto što nisi? - pitala je Matora.
Ja sam rekla da nikad nećeš prežaliti što nisi uspela da me osovjiš - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si takvo đubre - pobensela je Matora.
Šta sam ja sad rekla loše? - pitala je MC Aleks.
Upravo si rekla ono što priča Mića. Ovu devojku sam svaki dan osvajala, htela da se oseti poželjno. Pričam sa tobom, a onda sma ja kriva. Svesno si ostajala sa mnom u odnosu i lagala si me, a ja sam kriva što pričam iskreno? Šta pokušavaš da napraviš od mene? Šta želiš da dokažeš? Ja ću da te zamolim da me ostaviš na miru. Neću da pustim da me neko napravi nečim što nisam. Nisam ispala fer u nekim stvarima, ali da mi namećeš da sam ti nešto gurala... Dokle god budem ovde ja ću da ćutim za stvari za koje sam kriva, ali za stvari koje nisam neću da dozvolim. P*pišala si se po meni, a ja treba da ti kažem da te volim? Jedva čekam da izgubim sva osećanja prema tebi - govorila je Tomićeva.
Pomoći ću ti. Ja sam rekla da nećeš prežaliti što nisi uspela da me osvojiš - ponovila je Bajićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.