AKTUELNO

Bensa kao ris!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević pozvao je Jovanu Tomić Matoru da komentariše svoj odnos sa MC Aleks, a onda je ona poludela i počela da ljubomoriše na Mensura Ajdarpašića, jer misli da će Aleks posle "Zadruge" otići sa njim na more.

Bio je klip kako sam blatila MC Aleks, pričala sam kako su proklete pare. Meni je Aleks pre toga prišla i rekla da joj se zahvalim što je ona od mene napravila žrtvu, a nisam psihopata. Ja je nisam ugnjetavala, maltretirala, psihopata ne mogu da budem. Najviše bih volela da sam ispala psihopata, da ovo što je rekla ništa nije istila, a da smo izašle ruku pod ruku. Ponaša se prema meni kao da sam ja lagala, osporava moju ljubav, govori da sam manipulator. Ja sam se izbrecala, izljubomorisala, da bi ti meni rekla da ćeš da ideš sa se j*beš sa njim (Mensurom). Ja sam potencirala da mi nije normalno da te je on zvao na more. Da li si mi rekla da te je Menusr muvao i zvao na more? - govorila je Matora.
Ne sećam se, nije mene zvao - dodala je MC Aleks.
Kako lažeš! Nevena je potvrdila. Mensur je rekao da te zove na more... Ja nikad ne lažem. Milica je ovde pravila ljubomorne scene, dolazila su pitanja, a ti si ga molila da te ne gađa za stolom i ne dobacuje. Ti se čudiš što ja ljubomorišem? Kažeš da ćeš da ideš i da upoznaš sestrice - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako okrećeš! Ja sam rekla da kao moje sstru budu imale želju da upoznaju Mensura, naravno da će da ga upoznaju. One prate i naravno da će da imaju želju da upoznaju poznate ličnosti. Boli tebe d*pe gde ću na more, ako mi se neko svidi biću sa njim. Nisam rekla da ću da idem sa njim - nastavila je MC Aleks.
Rekla si da ćeš da ides sa njim na more! Ja ispadam budala koja planira Portugal, a ovaj je zove da idu na more. Prvi stori su ona i Mensur na moru - besnela je Matora.
Šta je tebe to pogodilo kad je devojka rekla da te je sve lagala? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi niste normalni, ja sam rekla da mi je prvo more porodicčno - pravdala se MC Aleks.
Ona se ponaša prema meni odvratno! Bečiš se jer sam ja odgovorila Mensuru. Ti meni osporavaš ljubav, je l' će lakše da ti bude? Volela sam te i nažalost te volim još uvek - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.