AKTUELNO

Ovo nije očekivala od njega!

U toku je emisija "Glednja snimaka". Naredni prilog bio je razgovor Anđela Rankovića i Saleta Luksa. Anđelo se žalio što je pokvario sliku o sebi, a Sale mu je priznao da mu je čudno kako ga je Dalila Dragojević tako zaludela.

Luks priča takve stvari, a posle toga sedi na zidiću sa mnom. Devojka iz Šepka ili kako god, ne znam šta sam Saletu loše uradila i da se on tako ophodi prema meni - rekla je Dalila.
Naravno da više volim Anđela. Mi možemo da se družimo, ali ovo je mooje mišljenje. Ja ovo pričam od prvog dana - dodao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da ima takvo mišljenje, ali zna to i Dalila. Ja sam devojci govorio da se ne druži, ne treba joj društvo gde imaju loše mišljenje. Luks i ja se ne nazivamo prijateljima. Ovo je minimalno upakovano, za ono kako znam da on misli - dodao je Car.
Ja od Luksa sve očekujem. Ove godine mi je "nož u leđa - Luks". Čovek je bio vođa i rekao da su svi mali budžeti, veliki one koje gotivi. Ja ovo od njega očekujem. On je neko ko je tu u gradu i znam da bi uvek izdvojio ekipu. Njega kako prebaci neka situacija... Luks je takav, ovde nema prijatelje i ograđuje se od svega. Moje mišljenje o Dalili je da je Luks imao neke emocije i simpatije. To kad se zataška, uvek izađe na videlo - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kad je sa mnom njoj niko na svetu ne treba. Ona kad nije sa mnom, kao da su joj ovi ljudi iz oka ispali i treba da im prelazi preko svega i oni njoj. Kao da mi dokazuje da ovde ima prijatelje. Kad je sa mnom ne treba joj niko živ i niko je ne zanima. Ne znam što sebi dozvoljava ove stvari - rekao je Car.
Meni ni napolju niko ne treba, možemo da zablejimo. Ja imam svoj svet - istkao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.