AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je pušten snimak svađe Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, on je sve vreme pokušavao da skrene sa teme, a onda je reč dobila pevačica Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije rekao da ti Milicu ne voliš. Sve što si ti radio i što si se svađao sa svima i borio protiv sa svima i ostajao u odnosu sa njom je dokaz da je voliš. Vi i u vezi i posle veze ne možete da sredite te vaše svađe. Različiti ste, dao si priviše, a malo si dao za uzvrat, zbog toga se i desio raskid - rekla je pevačica.
Otkud njemu potreba da on spominje dešavanje iz karantina - pitao je voditelj.
Ne znam, ali on stalno trčara za njom, a i ona za njim... Ne verujem da su oni sada u tajnoj vezi, jer ga ona gleda sa mržnjom - odgovorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je iznervirao zbog surovih reči pevačice i izašao iz Bele kuće, a onda se nakon par minuta vratio i javno poručio sledeće:

Ja nju volim, ali previše je sve otišli. Zbog nje bio razvalio nešto ako treba, ja sam bio uz nju koliko treba ali nije ona kriva. Ja sam kriv jer nisam dobio poštovanje i žao mi je što nisam ranio sve prekinuo. Sve joj je oprošteno, sve nek joj je uzdravlje - poručio je on.
Šta sam ja dobila od te ljubavi? Ovo je bespotrebno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Upetljao sam se sa detetom - rekao je Mensur.
Ja nisam naučnik, da jesam ne bih bila ovde - bila je drčna Milica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.