AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Ana Jovanović je dobila reč od voditelja Milana Miloševića u emisiji "Gledanje snimaka", kako bi prokomentarisaa prilog koji je pušten, gde Filip Car kritikuje Dalilu Dragojević zbog toga što se napila.

Ja sam u par navrata videla Dalilu kako sedi u vidno alkoholisanom stanju, posle sam videla da se svađaju. Pola ovih scena o kojima pričaju nisam videla, sve sam sutradan čula. A što se tiče ovog klipa... - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da si pila, videla svog dečka da radi nešto sa nekom devojkom sa kojom je već varao. Ti si momku auto lupala. Šta bi uradila? - pitao je Milan.
Ja sam se našla u sličnoj situaciji, došla do te devojke i uzela joj telefon. Ali tada sam imala 17 godina. Ja sam sazrela, ne bih se dovela u situaciju da sebe ponižavam. Dalila mi je prišla to jutro da me pita šta je bilo, ja sam joj rekla da pita njega. Sve što ima treba da rešava sa njim ili da odmah reaguje. Meni Filip ovde na klipu deluje jako iznervirano - istakla je Ana.
Pošto ja nisam zrela, meni ta priča ne može da prođe - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo žao Ane u tom momentu, ja sam došao da je zagrlim i poljubim u kazinu. Kad poredim Anu od 19 i Dalilu od 28, meni Ana nikad nije stvorila problem. Ana je ispala gospođa u svemu - istakao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ste ti i Ana ispali loši prema Dalili. Hajde Anu priznaj kao zvaničnu devojku. Ana ti služi kao krpa - skočio je Lepi Mića.
Mi nismo svaki put imali s*ks. sada se svelo samo na razgovor - poručila je Jovanovićeva.
J*bao te je, a niste u vezi, samo je poniženje to, nije dobro za tebe! Sa tobom se samo inatio! Ako mu prijaš kao žena, što te nije poljubio danas? - urlao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali mi tu noć nismo hteli ništa, nije išlo ka tome - rekla je Ana.
Šta će te dobiti ako uđemo u vezu? - pitao je Car.
Ti si jedini čovek koji šalta emocijama kao menjačem. Ovu j*beš, a ovu voliš - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.