AKTUELNO

Ne mogu da se odluče!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Da li ste svesni da ste jedini par koji je dozvolio da vam se drugi mešaju u vezu? Samo ste im dali oružje da pucaju u vašu ljubav

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće, ali mi smo dozvolili. Kad se podvuče crta po njenom izlaganju, ja sam neko ko ne voli, ona voli, ja se nisam dao, ona jeste. Ona je rizikovala, ja ne... Nama nisu uticali moja porodica i njena, zašto bi ovi ljudi? Mi smo te ljude ganjali za savete, mi smo ih napravili budalama - rekao je Car.
Na osobu od 30 godina ne može da utiče apsolutno niko, on je labilna osoba, koja nema stav, karakter, nema odlike zdravog i normalnog muškarca. On kada ima problem, traži utehu u drugim ljudima, ja ne - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila zna da sam ja samokritičan. Ja kažem kad nisam u pravu. Ali evo svi da znaju, ja sam nastojao da ne poslušam nikoga od ljudi, ni svoju porodicu, nego sebe, svoje nagone i srce i nju. Gde sam se doveo? - govorio je Car.
Slušao si samo navode. On se ne seća ni gde se desio intiman odnos. Prvi smo imali u tuš kabini, pa onda u izolaciji - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.