AKTUELNO

Progovorili o svemu!

Lepi Mića seo je sa Filipom Carem i Lazarom Čolićem Zolom, pa su tom prilikom porazgovarali o Viktoriji Mitrović i njenoj situaciji.

Viki ima najveći problem, pa opet zna da se smeje - rekao je Mića.
Viki jedina ima problem životni ovde - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne samo sada, nego i u životu. Prvo odrasla bez roditelja, pa onda ono što joj se desilo, posle toga udala se, pa posao kojim se bavi - rekao je Mića.
Ume ona da bude bezobrazna, ali u duši nije loša - rekao je Car.
Da me je samo slušala. Ona želi da je neko voli, kapiraš? Kad je osetila da je on zagrli i poljubi i tu toplinu, a nije imala u vidu njegovu ludost - rekao je Mića.
Retko koji muškarac može da se nosi sa tim. Treba samo da je izvuče neko sa tog posla i sa te ulice - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino neke tribine i organizacije, pa bi se sama izvukla. Ona mora da stvori. Kako baba od penzije da joj da neke pare? Znam ja dobro šta ja pričam, ali ako A, to se pada u vodu - rekao je Mića.
A to će sto posto biti - rekao je Zola.
Ja sam bio stava da se ne mešam, međutim, mislim da će da udari kontru - rekao je Lepi Mića.
Znaš šta me je iznenadilo kod njega, kako nema taj osećaj da je trudna? Ja imam, pa nije moje, a pogotovo kad je nešto moje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš što, zato što ima tu crtu. Njemu je neko žensko zgadio. Njemu se žensko sviđa samo da bi je**o. Mopžda se njemu desilo tokom odrastanja, nemoguće je da uradi sve ovo, prema Ani Spasojević i ostalo. Trebao je samo da se bori, jer je on to uradio. Ja imam žensko dete, tu sam osetljiv, tu sam kao lav - rekao je Mića.
Ona sada ima isto priliku. Ja mislim da će razumeti - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.