AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići kako bi prokomentarisao raskid Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Upravo sam sada rekao da ovo sve radi niz besa. Nije njemu ona uradila ništa, a on je njoj uradio loše stvari. VAs dvoje ste njoj uradili veoma bolne stvari. Da i ona se isto druži sa nekima, nije sporno. On je pre par dana govorio da je voli, to su njegove reči, ne moje. Mislim da Car ne može da pređe preko nekih stvari koje ga bole. Nikakav problem nije Anđelo, nego Dejan. Dejan je njegovm problem i on ne može nikako da zaboravi to što je uradila. On misli da Dalila i dalje, kada bi nešto htela, da može da uradi, a ne može. To je ponižavanje i Dejana, jer je dečko odluči oda baci sve to sa strane. Mislim da je sukob izbio iz nepoštovanja, bezobrazluku i drskosti - počeo je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim ja po puno stvari. Ne možeš reći da nekoga voliš, kome si u stanju da upropastiš veče, dan ili godinu - rekao je Car.
Kada bi te neko pitao u kakvims i odnosima sa Dalilom, šta bi ti rekao - pitao bi Mića.
Ja bih rekao da sam sa Dalilom u profor odnosu. U momentima dolazim sa šlemom - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Car prića stvari sa kojima se ne slaže. To je taj njegov bes - rekao je Mića.
Sešću sa Zolom u radio da porazgovaram sa njim. Mnoge nepravde mene bole. VIše da se ja svađam sa njom, ne želim ljudi, ne želim. Evo ti žurke u utorak, a vidi žurku kada sam sa Dalilom. Kad sam sa njom, meni je sve bes. Ja nisam imao da kockam, nije mi to bio problem. A kad sam sa njom, meni je sve problem. Čim dođem u taj neki spoj. Juče su sto đavola bili u meni. Osećam se milina bez nje, pričao sam sa kim sam hteo...Ovo je situacija ili ćeš se pomiriti ili ćeš mne naći mrtvu. Ja ne znam više šta radim. Nije vredna žena jednog mog pera, a ne ludila - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ništa da dodam - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga