AKTUELNO

Ne smiruju se!

Dalila Dragojević i Filip Car izašli su ispred sobe za izolaciju. Njih dvoje su objašanjavali Marku Đedoviću šta se sve izdešavalo, a svađa nije prestajala.

Ovo nije ljubav. Ne volim je nako svega. Ne mogu da je uhvatim z aruku i kažem da je moja devojka. Pošto sam bio sa tobom i prošao sve, mogu da bude uz tebe, ne svađamo se i ne radim stvari koje će da te dovedu u ona stanja - govorio je Car.
On mene ne voli, ja kad sam pričala nisi mi verovao. Danas je imao intiman odnosu 12 popodne. Ja sam rekla da se vraća sa mnom iz griže saveti, a on se ubi da potvrdi da me voli. On ove sve radi zbog svog marketinga. Ja goreg čoveka u životu nisam upoznala. On ovo radi, a ja i dalje pričam. Šta je sve izgovorio i uradio, a ja sedim i pričam - govorila je Dalila.
Kakve priče ona meni vrti. Ja razmišljam da li da pričam sa njom, nađem zajednički jezik i da ne bude tužna - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da ne treba da se razmnožavam, on meni udara na traume. Zna koliko ja želim dete. On je do juče pravio dete sa mnom - nastavila je Dalila.
K*rvetinu treba pustiti da leži na podu. Ona provocira, ona neće da bude rešenje. Ona hoće da glumi paćenicu, a ja da ludim. Ona me naterala namerno da legnem u izlaciju i p*serem se na svoju zakletvu. Ne može moja majka da mi kaže da joj pomognem - dodao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.