AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Nevenu Savić.

Zašto ne veruješ Zoli kad se baš lepo ponaša prema tebi i trudi se kao nikad, čak je počeo i da trenira - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nemamo komunikaciju već 24 sata. Ne mogu da verujem osobi koja se ponaša isto kao pre. Dok niso stupili u vezu bio je idealan. Kad sam stupila sa njim u vezu, on je potencirao na s*ksualnom odnosu. Nikad mi nije pitao kako sam. Kad smo u nedleju imalo slobodan dan, on je celu noć sedeo sa Carem. Rekla sam da ću da ga stavim na test i da nećemo imati ništa, on je pokušao i od tad mi se nije obratio. Nemamo komunikaciju... Ja sam sebe degradirala jer jer sam p*pušila istu foru - govorila je ona.
Vidiš da čoveka boli uvo - dodao je Lepi Mića.
Mene ne interesuje ko šta kaže. Ona je ovo sve slagala. Ona je ušla u odnos da bi dokazala da hoću sa njom da prihvatim vezu. Devojka se ne ponaša kao da smo u vezi, ja se osećam zapostavljeno. Nije problem u s*ksu, nije to... Devojku je opterećena sa MC Aleks. Ona se trudi, sedi sa mnom ispod trema i kad ona naiđe uzbudi se. Njoj je samo bitno da ona njoj bude spremačica. Ona mene pita šta ja mislim kad će MC Aleks da izađe iz svega što joj se dešava, nju samo to zanima - otkrio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

I Aleks isto! Aleks seda i ja sam se pitala da li je ona rekla Neveni. Ona se druže jer napolju hoiće da žive zajendo i da idu na moru. U svakom planu nam je bila Nevena. Planiramo na more, a ona kaže da ide sa Nevenom. Ja samo kažem da je Zola u pravu - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.