AKTUELNO

Izgoreo od besa!

U Beloj kući nastao je opšto haos zbog sinoćnog ponašanja Dalile Dragojević, a Filip Car nastavio je da objašnjava kako ona u "Zadruzi" nema prave prijatelje. Marijana Zonjić pobesnela je zbog prozivke, i zaratila sa Filipom.

Devojka ima svoj problem, Marijana je nevažna - istakla je Dalila.
Ona je njena najbolja drugarica - nastavio je Mića.
Nije bila u mogućnosti da bude tu devojka - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene nije slušala kad je bilo šta bilo u Zadruzi. Kardinale greške radi... Ne oblači se kao k*rvetina, ona je jutros završila u baznu u haljini. Niko joj nije prijatelj, p*serem se svakom u usta. Niko nije prijatelj, pogovoto kad se družite 20 dana. Ako prijatelj dozvoli da piješ i da ti kaže da tvoj momak priča sa nekim, umesto da zataji. Ja sam ti ovde jedini drug i prijatelj, koliko god to zvuči bolesno. Ona ima da preklapa u bolesnim situacijama, gde ostavi i prevari,. Po njenoj priči bi si reklo da je ona ostavljena. Koji prijatelj ti smuti džin i sipa sok i vino - govorio je Car.
Otišle smo na žurku, ona je kockala i zezala se, bila je super. Ja sam njoj govorila da iskulira stvari, jer je videla poglede. Meni je Mima prišla i pitala da li Dalila zna da su Ana i Car otišli ispod trema. Ja nisam znala da li da kažem ili ne, a moja najveća greška je što sam ja to rekla Dalili. Čuo se neki haos, on se drao, izlazi FIlip, pa Ana. Mi smo prošle, Dalila je pevala pesmu i on se istripovao da je ona to posvetila, nebitno kome. Ti si FIlipe za Janjuša bio jedini, pa si mu skinuo devojku. Nemoj meni o prijateljstvu - pravdala se Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si rekla da je greška? Je l' si trebala da prećutiš? - besneo je FIlip.
Naravno da se kajem, jer je bila u tom stanju. Ti kad si pušio cigaretu si se smejao - rekla je Marijana.
Očito je ne da si kvarna, nego ne možeš da upamtiš kako je bilo - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si skontao neke stvari, ja nisam bila u mogućnosti da budem tu kad se svađšta nešto dešavalo. Ona se naljutila na mene što sam prišla Filipu. Meni je krivo, nisam trebala - nastavila je Zonjićeva.
Nije bitna Marijana, nego ko se pominje, Mina Vrbaški. Bizarno je! Radi se o Mini, a ja imao najstrašniji konflikt sa njom i njenim momkom. Radi se o Gruji sa kojim sa,m imao konflikt zbog mene i Dalile. Radi se o Marijani i Mimi, o kojima je imala katastrofalno mišljenje. Ti možeš da radiš šta hoćeš, bolesnice bolesna - urlao je Filip.
Devojka nije imala šta da jede, Gruja se našao da joj pravi - rekla je Marijana.
Zajendo nismo imali. Ne upirem prostom u tebe! Ona je kriva što dozvoljava da si joj ti drugarica. Ona ne može da bude dobra sa nekim ljudima, bolesno je. PRe neki dan mi je isprala mozak da gledam u Minu. To je bolest! Niko nije upirao prstom u tebe - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.