AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pratio se u Belu kuću nakon krate pauze, pa upitao Viktoriju Mitrović zašto misli da nosi dečaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da te radi majčinski osećam i da imaš osećaj da nosiš dečaka. Kako se to odeti? - pitao je Milan Milošević.
Ne znam, taj neki instikt. Od svih stvari koje kažem i čujem, ja smao razmišljam o tome i ne razmišljam o Marko. Gde ima sa jedno, ima i za dvoje. Milane,... Ja nemam pritisak da rodim, imam pritisak da odlučim. Ja želim to, ali Milane, ja ne znam šta da radim. Moje promene raspoloženja nisu normalne. Mene vodi majčinski instikt, iskreno nisam mnogo ni razmišljala o abortusu - pričala je ona.
Kako bi dala ime? - upitao je Milan.
Ako bi bila devojčica bila bi Mia, o dečaku nisam razmišljala jer više volim devojčice, ali razmisliću. Ja mislim da bi Mira bila jako ljubomorna, ali navikla se. Ja sam se setila situacije pre nego što sam ušla, Mira je gledala na telefonu mnogo beba i rekla je: "Mama, mazim ti stomak, tim imaš bebu. Mama, ja hoću bebu"... Dete kao da je slutilo da će ovako nešto da mi se desi. Razlog zbog kojeg ne bih abortirala je mnogo veći. Možda će za moje biti šok da sam u rijaltii ušla, a izlazim trudna. Mislim da su mi baba i deda u velikom šoku, razmišljam kako ću to da peglam - nastavila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.