AKTUELNO

Haos na samom startu!

Radio-emisija "Amnezija" je upravo počela, a domaćin Filip Car je želeo da ugosti Milicu Veselinović, što ona nije želela, a kako navodi Car, misli da joj Mensur Ajdarpašić ne dozvoljava.

Meni za ove dve godine žurka je bila najbolja, što se tuče muzičara. Ne mogu da se setim kako se zove pevač, ali Zorica Marković i njen orkestar je bio, ja sam fasciniran. Baš mi je drago što su zadrugari ispoštovali svi što su se veselili i plesali - rekao je Car, pa je došla MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je obavio iskren razgovor sa MC Aleks o odnosu sa Jovanom Tomić Matoru.

Svi su shvatili da nisi lagala Đedovića, nije li lakše reći da voliš Matoru, ali da ne možeš ovde u vezu - pitao je Car.
Svako će uvek imati svoju teoriju i zbog svih stvari koje su se dešavale. Druga faza je bila da sam shvatila da sam zaglibila u tom odnosu, da sam davala lažnu nadu i jer sam već napravila sr**e. Pričali su mi ljudi da ne radim to. U mojoj glavi je to bilo rešenje, u smislu da kad sam dozvolila da se to desi, kad nisam slušala te ljude, mislila sam da ja znam najbolje. Mislila sam da je najkorektnije da ostanem uz nju dok smo ovde. Ja sam imala najbolju nameru, nikad nisam nikoga mrzela. U životu ne pričam samo sa jednom prijateljicom, ali ne zbog mene, nego zbog nje. To što ja ostanem uz nju, da je to u jednu ruku dobro - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je bar sad vreme da budeš iskrena - pitao je Filip.
Evo ja sam iskrena, kažem kako jeste. Imala sam neku odgovornost i smatrala sam da treba da budem tu. Možda je pogrešan način, nije da se perem da sam ja dobra vila, imala sam zamisao, ali je loše ispalo na kraju. Negde poštovanje njene emocije je to bilo - počela je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da neko stoji čvrsto, ne bih u životu dala šansu da mi ovakva osoba priđe. A da kad mi ovako utanji...Neko je ostajao u odnosu, zamisli da te je toliko lagao. Ja kad bih ti prepričala razgovore naše. Molim naše grupe da okače naše . Ja hoću da dokažem da si ti najveći prevarant u istoriji kojeg sam upoznala. Ubeđena sam u to da si najveći folirant. Neću da čujem više izvinjavanje, jer njoj nije žao zbog toga što joj je stvarno žao, već što mora - upala je Matora u radio.
Ja nemam potrebu da bilo kakav kontakt imam. Bitno je da si ti zdrava, a da smo svi bolesni - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Za tebe sam rijaliti učesnik jer se ponašam onako kako se osećam. Ja radim ovde stvari kako mislim i kako se osećam. Se**m ti se u svaki dinar koji si zaradila preko mene i nadam se da ćeš ga potršiti u zdravlju i u veselju - odbrusila je Tomićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga