AKTUELNO

Zapričala se!

Viktorija Mitrović prepričava neke anegdote iz detinjstva. Sandra Rešić, Milica Veselinović, Ana Jovanović i MC Aleks su se zacenile od smeha!

Slušaj ovo, i žena dođe sada tu i povede decu. I žena tamo ode i taj čovek oženjen i imao je decu. I nešto se tu dešava, ništa da profitira, samo ide u minus. Ona razvede čoveka, ona se razvede. Ona nam pobegne kroz prozor, a ima petoro dece. Njena deca su u Nemačkoj i još plus, ovu malu što imamo, ne znamo ko je otac. I mi posle ustanovimo da se taj čovek raspitivao za nju - prepričavala je Viki događaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj da sklopim kockice - smejala se Milica.
Ima žena decu, može da registruje auto na sebe. Gledam ja tog čoveka, znam da je švaler, nikako nisam bila za to, ali šta da se radi. Kaća i ja je pokrivamo, kažemo da idemo do proddavnice. I onda dve - tri noći, ja trebala da idem kod dečka. Ja vodila posao mom dečku, nisam ništa radila, a moja baba je radila kod njega. Ja kažem da idem da se vidim sa njim, a ti ne moraš. Kod nas su svi u četiri ujutru svi budni u selu, svi rade. Ona se udala, tamo-vamo. I onda je moj deda naišao koji je bio jako ljut. Da to je moja sestra od tetke, Katraina moja - prepričavala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.