AKTUELNO

Evo šta je ona rekla!

Došlo je vreme da voditelj Milan Milošević otkrije zadrugarima rezultate prošlonedeljnih anketa. Aleksandra Nikolić je od publike osvojila je treće mesto kao najzahtevnija osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je čak i prvo. Ona samo ide za Dejanom i priča: "Hajde, zakuni se da je to tako". Ja sto puta to čujem kad legnemo da spavamo. Nije zahtevna da traži da joj kuva, sprema, čisti, ali što se tiče poverenja da. Jako je osetljiva. Non-stop traži da joj on nešto dokazuje, videli smo klip iz Rajskog vrta, tu je stvarno naporna. Ja nisam znala to da promenim, i ja sam vrištala, pravila haos, uvek sam joj govorila da ćuti i prećuti. Moja jedina greška ovde je što sam se tako ponašala prema Mensuru, ne kajem se za svađe sa ostalima... - govorila je Milica Veselinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije zahtevna, šta, uigrao sam se u rutinu do 9 ujutru. Ima pravo na to da bude zahtevna. Vagon mojih problema, razumem da će da je muči i da ima sumnju. Ali moram da je pohvalim, prošle su je sumnje, nismo se posvađali 4 dana. Imali smo težak period. Upali smo u vir rijalitija zajedno. U suštini, ja sam zahtevniji od nje, ona je samo tražila neke odgovore, pa se napravio problem. Sada je ništa ne muči, nema sumnje, stvarno nam je top od petka. Ja sam Dejan Dragojević, ovo je Aleksandra Nikolić Dragojević, moja žena, od pre par dana smo novi ljudi. Jedva čekam da se završi rijaliti, da joj spadnu ti neki tegovi. Novi smo ljudi, Matriks - istakao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, jesam, zahtevna sam, takva sam kakva sam, ne mogu da menjam sebe da bih udovoljila nekome. Ispirala sam mozak Dejanu jedno vreme, sve je bilo prehaotično, bio mi je haos u glavi. Verovatno je to neka nesigurnost. Ali ako gledaoci kažu da sam zahtevna, verovatno je to tako - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.