AKTUELNO

S knedlom u grlu progovorili o tajnoj vezi!

U toku je emisija "Pretres nedelje", nakon što je ovonedeljni vođa Mateja Matijević odabrao svoje potrčke, Dalilu Dragojević i Filipa Cara, on je za omiljenu osobu izabrao Minu Vrbaški.

Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o anketama, ali pre toga se osvrnuo na ljubavni par MC Aleks i Jovane Tomić Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem u to, zadrugari misle da ona mene voli, ja ne smatram to. Osećam se razluđeno i na trenutke mislim da ludim. Juče na intervjuu sam plakala jer sam sebi dozvolila neke stvari, nikada u životu nisam mogla da sanjam da će neko ovako da me prej*be. Za tri nedelje sve što se izdešavalo, više ne želim ni ko sam ni šta sam. Ne verujem ni da me je volela, mnogo znači kada neko ima pažnju ovde. Ulazila sam u sukobe, vraćale se jedna drugoj. Nisam htela da prihvatim činjenicu da me ona ne voli. Mislim da ona voli samo sebe, ako je ovako, a verujem da jeste. Da se meni ovo desilo napolju i da mi je ona ovo rekla, ja bih se to sigurno nosila gore sa tim, nego ovde. Da se to desilo napolju palo bi mi deset puta gore... Boli me da sam osam godina, ovako, ja sam provela mladost u rijalitiju, sa Sanjom je najviše trajalo je najduže... Posvetiću se sebi, ovo je blaćenje mene, više ne želim da joj prilazim. Samo želim da se ovo završi - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao što se ovako desilo, ja se izvinjavam Jovani i svojoj porodici. Pogrešan je put, mislila sam da je to dobro delo, ali je ispalo pogrdno po osobe. Nema potrebe da razgovaramo, ona pokušava kroz sve način da me ponizi, da je bila prema meni top, stvarno jeste. Ja nisam imala lošu nameru prema Jovani... Ja sam pogrešila, napravila sam veliku grešku, nosim se sa tim. Nije mi dobro, sve se izmaklo kontroli - pričala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ljudi misle da ako ne lomiš, da ti ne voliš. Ja nemam živaca više, ne treba niko da ide na kapiju, neko sam ko je to radio, ali sada ne. Ne želim da mi prilazi, ona sada ovim ne shvata šta radim od mog mozga svojim izjavama. Nije mi dobro, totalno, neka ćuti i neka odjebe, šta da se izvini mojoj porodici, neka gleda svoj život. Razvaljuje me - vikala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.