AKTUELNO

Haos!

I Marko Đedović je dobio reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisao odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Ja nisam rekla da je Marko krivac, već savetnik - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sami su krivi za svoj odnos. Kao što sam sa Dalilom pričao o Filipu, tako sam i sa Filipom pričao o Dalili. Moje mišljenje se nije menjalo, nego njihova, u zavisnosti da li su zajedno ili ne, ja uvek imam isto. Kada raskinu, slažu se sa mnom, kada su zajedno, ni ne čuju tuđi stav. On je najgori kad za Dalilu kaže da je k*rvetina iz Šepka, pa posle pola sata ima odnose sa njom. Biraj šta je, k*rvetina iz Šepka ili žena koju najviše voliš? Onda si gori od nje - govorio je Đedović.
Ja ću dokazati do kraja rijalitija da se neću pomiriti sa njom, a da je ovo dobar potez za mene. Sad ćete da vidite da sam u pravu i da mogu bolje da funkcionišem bez ove osobe - ubacio se Car.
Do pre pola sata si rekao da nećeš da me vređaš - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam krivac, Huso (Dalilin otac) će mi poslati baklave za njihov raskid, a Milica (Careva majka) prepisati apartman na moru - rekao je Đedović.
Ja sam njoj dobar rijaliti, a videćete ko je ova žena i zašto sam raskinuo sa njom i da se neću pomiriti sa njom - poručio se Car.
Nemoj da me vređaš, da bi mirno spavao. Upravo si rekao da si me vređao da bi stavio ljudima u glavu da se neće pomiriti sa mnom - istakla je Dalila.
Igrala mi se sa mozgom, navela me da budem agresivan, navela u najveće katastrofe - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav za sve njegove bivše koje su ga navele da bude agresivan. Žao mi je što smo ga navele na besnilo. I ne reži, smršaćeš - rekla je Dalila.
Ovo je najveće smeće, ni Karamujić nije mogao Đavola da istera iz nje. Izašao jedan, a ostala 4, ja ubacio dva. Bolje Karamujić da ju je k*rao - besneo je Car.
Sram te bilo. Možeš ti da izađeš iz sela, ali selo iz tebe ne. Nisu oni krivi, krive smo mi što smo dozvolili te stvari - pričala je Dragojevićka.
Od nje beže kao Vrag od tamjana. Evo, Anđelo beži od nje, dobio tikove, hodže ozbiljno rade na njemu. Na Dejanu radili ozbiljno - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, sad ide opet ta priča, zet, kolega, još nosi majicu sa njim na devojačkoj večeri. I Dejan se cepa Filipu od smeha, a pored njega sedi Filipova bivša - dodala je Dalila.
Sestra ako nije stavila sliku sa Dejanom, odmah da je stavi na Instagram - poručio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.