AKTUELNO

Održao još jedan maratonski govor.

U toku je emisija "Izbor potrčka", ovonedeljni vođa Mateja Matijević je, nakon odabira svojih potrčaka - Dalile Dragojević i Filipa Cara, odabrao i svoju omiljenu osobu, ali pre toga Dalila je završila svoje malopređašnje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si malo pre da ti se neka priča nepodudara, ja sam u subotu trebala da imam najnormalnije izlaganje gde ću reći neke stvari ali nije mi se dalo. Prebacila sam na svađu i raspravu, potrebna mi je koncentracija, nisam u mogućnosti da pričam dok me neke sabotira. Suludo bi bilo da hranim svoj ego, nema potrebe ni sebe da vređam, ja kada sam bila kod psihologa, žena mi je rekla da kada mi neko kaže uvredu, pomislim da sam savršenstvo. Vidim da je njegov prilazak iz sažaljenja. Ne trebam to da radim, neću da imam te faze, izolacija mi je potrebna, pričala sam sa Marijanom, prišla sam opet njemu jutros. Vidim da je se probudili ženska sujeta i sve. Hoću da uradim sve želim. Ako imam potrebu nešto da pričam, pričaću... - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da pretpostavim da je ona rekla da mene voli na tom intervjuu, da bi se pomirila sa mnom i tako. Ja verujem da ona veruje da me voli, ali mi ne znamo šta je ljubav... Ako je ona znala da neće ući u odnos sa Anđelom, ja ne znam što bi se mi i sada družili, nemam ništa protiv. Dalila će biti moja tema do kraja, još ovih 25 dana. Da bih ja zamarao sebe u razgovorima više neću da budem opširam i detaljan... Ja neću da idem u izolaciju... - završio je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.