AKTUELNO

Pevač van sebe od šoka!

Emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem i Pretres nedelje, ove noći, počela je nešto drugačije.

Voditelj je saopštio detalje monstruzne prevare porodice Osmakčić, te je trudna Viktorija Mitrović, urliknula od bola. Nakon toga su zadrugari nastavili da komentarišu ovu bizaru situaciju, a Lepi Mića je sledeći dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Marko, tu noć, spomenuo godinu, pomislio sam da nije umešan u sve to, već neko drugi, jer je bio mnogo mlad, imao je nekih 16 godina... Naravno da to osuđujem... Pričaću o Viktoriji. Ona je neko kome ja opraštam sve, ona nije stabilna i nema neku težinu reči ono što ona kaže. Marko je neko ko ne shvata ozbiljno neke situacije u životu, jer to nije normalno da piniš devojku svako veče i iznenadiš se ishodom. Da se razumemo, tu je postojala emocija, oni nisu mogli jedno bez drugog. Bilo je groznih svađa, ali se svaka od njih završavala požudom i se*som... Viktorija ga nije osuđivala, bila je korektna prema njemu i nije ga osuđivala - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku je rekla da će ipak sve prekinuti jer nije spremna i ja sam joj rekao da ona najbolje zna šta treba da radi, ali da razmisli da se ne bi kajala kasnije. Ovo je grozno, ali nažalost sve se to dešava... Ta njihova operacija nema kraja, to je bolest. To je samo odlaganje na par dana, jer kad tada se sazna tako nešto... Ovo je javna scena, sve se sazna! Ovo je televizija gde se sve prati, ne mjože da umre čovek a da se nešto ne isprati... Ja ne znam gde oni žive... Svi smo svesni da smo praćeni non stop... Nije mi jasno da neko nešto lažira, rade u 21. veku ono što se radimo u trinaestom. Nije mi jasno! - nastavio je Mića.
On je u neku ruku uspeo, jer je on svog sina izbavio odavde - dobacio je Karić.
Ma da li je vredno sve to? Sin može direktno da mu ode u zatvor! To veze sa mozgom nema, ljudi su primitivni, bolesni i nenormalni... Ja samo mogu da kažem da Marko nije sigurno povezan sa pričom koja je spomenuta pre par godina u Zagrebu! Ovo je samo pokušaj jedne boleštine - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.