AKTUELNO

Priveo kraju svoju podelu!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića. Sledeći mali budžet je dobila Milica Veselinović, koja je pozitvno iznenadila Mateju svojom inteligencijom koju ima sa takoi malo godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam osetio lošu energiju sa tvoje strane. Milsim da si za svoje godine doktor nauka. Milsim da si za svoje prijatelje super, da si za rijalti odlična ali za ljubavne odnose nisi dobra. Ovako kao osoba, za svoje godine, nko ko prvi put ulazi u rijaltii, doći na level da si najistaknutija osoba.. Mislim da si ozbiljan mozak. Mali budžet je zbog našeg osnosa koji ne postoji i to je to - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, srednji budžet. Stvario sam neko korektno mišljene o tebi. U ljubavnom odnosu si nenormalna. Nemaš mozga, treba više da ga slušaš i ceniš i to ti je to - rekao je Mateja za Aleks Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana srednji budžet. Marijana je prema meni super, ona je moja drugarica. Gener tvoje učešće mi se ne sviđa ovde. Prema meni si suepr. Kada te neko uvredi, ti znaš da oprostiš - rekao je Mateja za Marijanu Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo dobri, uvek smo se poštoavli. Još tada sam te gledao kao starijeg burazera, slične stvari si prolazio kao ja. Meni se neke stavri ne sviđaju kod tebe. Mi smo ušli kao dva mutavca ovde. Milsim da ćeš biti neki nosilac ove priče. Cela kuća na tebe može da se osloni, kao i na Miću - rekao je Mateja za Stefana Karića.
Gledao si nekako da bežiš od problema. Ne možemo da pobegnemo od nekih stvari. Za Anđelu sam rekao da nisi za to, da si video da ne funkcioniše. Ostavio si prostora da ste nešto imali. Teško da bilo ko poveruje u to, svi bi ga napali. Za mene si jedna od devojka na koju trebaju svi da se ugledaju - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.