AKTUELNO

"Rešeta" sve redom!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića. Sledeća dva velika budžeta su dobili Lepi Mića i Dejan Dragojević koji su od Mateje dobili samo reči hvale. Pa je onda najniže spustio Vikotiju Mitrović.

Velikki budžet. Ja Miću geledam kao očinsu figuru. Mića je neko ko ovo shvata kao posao, zato loži vatru. Ne znam kako bih bez njega zamislio ovaj projekat. Mislim da si rijaliti leganda. Našao si mi se i u spoljnom svetu. Cenim te maskimalno i nikada ne bih sebi dozbvolio da ti izgovorim jednu ružnu reč - rekao je Mateja za Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mislio da ti dam veliki budžet, ti si meni deo srenji. Naš odnos zaslužuje veliki budžet. Dejan je neko ko je meni top. David je moj prijatelj u spoljnom svetu. Zaslužuješ moje poštovanje. Duhovit si i dobar si i to je to. Ti si meni prezanimljiva osoba. Tvoje trenutno ponašnaje govori da si bio u braku - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nekako svoj život stavrla po strani, ne ceniš ni sebe, ni porodicu. To su odlike ološa, moram da budem iskren i surov prema tebi. Da te ne pogađa ništa - rekao je Mateja za Viki Mitorivić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nisi surov kao što se ovde predstavljaš ljudima. Milsim da imaš i ti razumevanja za ljude. Meni se ne sviđa to kako ti vodiš rijaliti. Nisi dao ljudima priliku da te komentarišu. Niti će niko da upire prstom u vas - rekao je Mateja za Marka Đedovića.
Samo kada vas čujem da ste dali neki život, prevrne mi se sve - dobacuje Đedović.
Sada ulazimo u neke rasprave, ne staješ na moju stranu - doaje Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, mali budžet. Ana je neko koga ja znam iz spoljnog sveta. Bilo smo super, ulaziš ovde, nisam mogao da verujem da si ušla ovde i ne želim da podsećam na neke situacije. Kada si ušla ovde si iznenadila sve sa stavom i svime time. Nisu se ljudi nadali da imaš stav i onda si pala i zaljubila si se. Tvoj i moj odnos je uvek bio dobar do momenta do kada nismo završili komunikaciju - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.