AKTUELNO

Lepša strana podele budžeta!

Podela budžeta je u toku, Mateja Matijević, nastavio je sa deljenjem novca za ovu nedelju, pa se obratio Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra, srednji budžet. U Zadruzi 4, nisam mogao da je smislim. I sada da je gledam od kuće, verovatno bi me nervirala. Meša se u sve, teatrališe, urla... Od kada mi se izvinila i dala mi priliku da se bolje upoznamo, mi smo sjajni. Imamo odličnu relaciju, super odnos, volim sa njom da sednem i da se ispričam, sa njom ću se sigurno družiti napolju - naveo je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je neko ko je u prošloj sezoni skakala za mene i Kendija. Imamo dobar odnos stvarno, bavimo se istim stvarima, valjao sam joj ovde, pogurao sam je na taj zdrav život. Nismo prijatelji, ali smo drugari. O tebi mislim da si jako dobar prijatelj, ali u emociji nisi normalna. Ne ceniš sebe, preterano se ponižavaš, a to mora da prestane. Mislim da si dobar čovek - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo srednji budžet. On je meni skroz korektan tip. Imao sam predrasude zbog nekih devojaka napolju, želeo je da uđe u kontakt sa nekijm devojkama sa kojima sam bio, ali to nikada nisam govorio. Predrasude su nešto prirodno i normalno. Mnogi su mi govorili da si vaspitan, dobar, normalan... Nekada ti fali stav, da kažeš 'ne' ili nekome saspeš nešto u lice. Pametan si... - naveo je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Luks, kada je bio vođa, dao mi je veliki budžet, nikada nismo imali gram lošeg vajba! Jedan si od ljudi sa kojima ću blejati napolju, mnogo te gotivim! - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.