AKTUELNO

Šok na samom startu!

Počela je raspodela dudžtea ovonedeljnog vođe Matije Maetijevića, koji je došao na čelo svoje "vlasti" zahvaljujući Dinu Dizdareviću, koji ga je postavio na mesto vođe, nakon što je sinoć napustio Zadrugu 5. Mateja je prvi mali bužet dao Nikoli Grujiću Gruji:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u prvom navratu odbio da budem vođa danas. Jer, Minino vođstvo ništa dobro nije donelo našem odnosu. Onda sam signilizirao da nemam problem da budem vpđa i da treba da vam kažem neke stavri. Dobiće svako budžet za koji ja mislim da treba. Za sebe mislim da sam pravio neke greške, ne promišljen sam. Trudim se da ponesem sve iz kuće, kao što su me učili - pričao je Mateja pa je krenuo sa podelom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Dajem dva mala Dalili i Gruju koji pojačavam sa dva mala i pravim srednji. Dalila i Gruja su osobe koji su napravile postupak sa svojim težinama. Da, osuđujem, ali se trudim da razumem druge ljude. Oni meni ništa nisu uradili, ali sam ja njima. Prema Gruji sam se loše poneo. Postajao si mi sve više odvratan i nisam mogao da verujem da se ponašaš tako, ali to nije moja stavr. Izvinjavam ti se ovom prilikom i mislim da do toga nije moralo da dođe. Ne mislim da si kvaran, ne mislim da si bilo kome mislio zlo. Mislim da nisi toliko prošao, vrlo mlad si ušao u odnos sa svojom ženom. Ti si bolestan za ženskim polnim organom. Ti voliš žene i ne možeš da se smiriš. Ja mislim da si ovakve stavri radio i ranije. Sve ono što si rekao, za sebe si nagori, zaboravio si da ti je neko kod kuće, evo ti mali budžet - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.