AKTUELNO

Ori se imanje!

U toku je Igra istine, a Dalila Dragojević, iako je rekla da neće učestvovati, ustala je i odgovorila na izlaganje Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ako krenem da pričam o tvojim brendovima i letovanjima... - rekla je Dalila.
Slobodno, ja sam ponosan na sve! - nasmejao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo je da pričate o meni kad ne igram, ali hajde... Došlo je dotle, da se družim sa devojkom koja me je pljunula na samom startu... Vi ste me toliko pljuvali i srozali, da mi takva osoba sada prija. Mene ne interesuje ni malo ko će šta da kaže za nju, mene ne zanima da li je ona ovakva ili onakva! Ja imam svoje mišljenje, devojka nije ni malo glupa. Što se tiče Saleta, njoj se on iskreno dopao, rekla mi je to. Takože, vidim da ni on nije ravnodušan. Uporedila sam taj odnos sa Lornom, koju je isterao prvo veče iz kreveta, a sa Dijom je drugačije. Rekla mi je da je kliknula sa Saletom, da je mislila da će ovde biti par nedelja, ali da je ovo sa njim poljuljalo... Plakala je jer joj je Sale rekao da ne može da bude sa njom, da mu 'duša neće', a pre pola sata joj je doneo večeru! Krivo joj je jer ne zna šta želi od nje, te hoće te neće, zato je plakala... - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se družiti sa kim ja hoću, zabavljati se sa kim ja hoću, meni niko ne može da nametne ništa. To što sam sama, bolje biti sama nego pored bilo koga... Ništa ružno biti sam... Kada sam toliko tereta podnela na svojim leđima, mogu i to jedno malo zrno koje je unela ovde kada je došla. Mislim da je naše mišljenje iskrenije od većine ovde koje se ližu... Možda moja druženja možda na kraju ispadnu iskrenija nego vaša šestomesečna. Mnogi su je ovde olajavali, a na početku je muvali - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih odmah da kažem nešto. Ja tenbe nisam muvao, da jesam, sve bi drugačije bilo. Moje gostoprimstvo, nije nužno muvanje, ja sam samo želeo da lepo dočekam nekoga... Ja tebe ne napadam i nemam potrebu, ako me ne diraš ili ako ne nešto ne dodiruje. Ali, ako vidim da se smeješ, nešto spletkariš, kada mi se podsmevaš, onda imam ovakav nastup kao sada. Mislim da je Dalila svim ljudima sa kojima se družila pokazhala da je ekspert. Svako ko dođe ovde spolja, sa mišljenjem najgorim o Dalili, ona mu promeni svest i na kraju se druži sa njim... Sve njih Dalila prevrne i na kraju je zavole... Dalila je toliko namazana, manipulativna i inteligentna, ne samo sa mnom, nego sa svima i to mi je sada jasno. U početku sam mislio da je to do mene, da sam ja plitak, ali sada vidim da nije do mene. Što se tiče mene, neka se druži sa kim god želi, samo neka se ne mota oko mene. Što se tiče Dije, najbolje je da me ne spominje, a ja je neću dirati - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponovo rade neki kompleksi, ja sam se ovde ovih pretnji naslušala. Mislim da Dia ne treba da obraća pažnju na tebe i tvoje priče, ko se još tebe plaši - dodala je Dalila.
Ne veruješ u ono što je rekla da se je*eš za 20 franaka, ali veruješ kada kaže da sam je muvao! - vikao je Car.
Ona je rekla da je to čula, nije tvrdila ništa - branila je Dragojevićka.
Najlakše je doći i pos*ati se po nekome, u ovom slučaju po tebi - dobacila je Matora.
Neka bude istina sve što si rekla, ali baš u momentu kada ti je on dečko, a družiš se sa mojom bivšom devojkom, tada kažeš? Zašto to nisi rekla ranije? - govorio je Filip.
Možda nije imala prilike da mi kaže ranije - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.