AKTUELNO

Evo šta kažu!

Gosti voditeljke Dušice Jakovljević su večeras u studiju prokomentarisali ponašanje Dejana Dragojevića pre razvoda sa Dalilom Dragojević i posle.

Koliko se Dejan promenio? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je bio sa Dalilom, bio je uštogljen, nije hteo da da pristup drugima. Drugi je čovek otkad nije sa njom. Njegovih lica smo najviše videli u "Zadruzi". Sad je opušten, duhovit, zeza se na žurkama - rekao je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

I sada u vezi sa Aleks, i kad imaju rapsrave, nikad nisam uspeo da skontam zbog čega se svađaju. Deki je sad pravi Deki, veseo, igra na žurkama. Ovo je pravi Dejan - dodao je Ša.
Ja mislim kao Ša. Ovo je pravi Deki - istakao je Bane Đokić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ušao unutra kao robot, pripremljeni su bili na sve i svašta. Živeli su rijaliti život. Dalila je ušla sa ciljem, svesno je htela da radi neke stvari, ne u dogovoru sa Dejanom, ali njemu je bio opran mozak, pristajao je na sve. Ja znam da je pričala da može sa Dejanom da radi šta hoće, kako hoće, ali prc. Više ne može. Dokazali smo sada. Njoj je fascinantno da sada ne može da manipuliše sa njim. Čovek je progledao, sada je svoj na svome. Ponosan sam na njega - poručio je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.