AKTUELNO

Haos!

Tokom emisije "Pitanja novinara", novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, podigao je Diju Kosić kako bi ispričala šta je imala sa Filipom Carem:

Danas si od svoje prijateljice Dije, saznala da ju je Car muvao dok ste bili zajedno, ali ga je ona odbila? - pitao je Tanasijević.
On je mene muvao kao i svaku devojku koja uđe ovde, rekla sam mu da je antipatičan , da mi se ne sviđa - rekla je Dija pa je Dalila krenula da priča.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i ja smo pričale i dotakle se priče da je ovaj gospodin odlazio u pab i muvao ovu devojku. Ja moram da kažem da sam ja imala svoje greške, a on šta je sve meni radio, preživeću ja sve ovo, i ima da odem odavde u pi*ku materinu, muka mi je od ove priče. Ja ne mogu više, sve sam dala, ne mogu više da me neko ponižava - govorila je Dalila pa je nastavila_:
Meni je muka od ove priče, šta je meni ovo trebalo?! On je najveći moj neprijatelj. On mene želi da dovede u stanje da ga udarim, da ga vratim. Ovo je maltretiranje, ja mogu da budem džukela i da ja lajem, a taj neko će izgubiti koncetraciju. On se na moje oči smeje devojci, a ovamo kao on to ne radi. Da ne pominjemo to što on nije mogao da preživi kada su gledali Maju kada je ušla, njega su drmali kompleksi - rekla je Dalila,. pa ja čak i zaplakala zbog Carevih komentara koje je dobacivao.
Ona plače zbog Anđela, pitajte je za njega, ku*vetina - dobacivao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je ljudi moja najveća alapača, a onda glumi silu na meni. - govorila je Dalila.
Ma šta je tvoj bivši muž rekao za tebe, a ti tako - vikao je Car.
Ma ostavi me - drala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.