AKTUELNO

Sukobi ne prestaju!

Emisija Pitanja novinara je i dalje u toku, a predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, pozvao je Dalilu Dragojević, kako bi prokomentarisala izlaganje svog bivšeg momka Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde generalno, ako možeš da prokomentarišeš sve ovo što je Filip rekao - rekao je Darko.
Sve je ovo već ispričano, ne pada mi napamet da trošim svoje zlatne reči na sve ovo što je izgovoreno već sto puta... - izjavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je iz takta izvelo Carevo poređenje tvog ponašanja u raskidu sa ponašanjem Mine Vrbaški - pitao je Tanasijević.
Nemam ja problem da kažem bilo šta kada me upoređuje... Rekla sam mu da to nije bilo u redu, jer nije dovoljno da neko pusti dve lažne suze, kako bi se poistovetio sa mnom koja sam grmela mesecima. Ja njega nikada nisam poredila ni sa jednim bivšim partnerom, ali valjda je to želja da me omalovažava ili zgadi sam sebi... Kada god se posvađamo, on ima potrebu da govori sa nekim o našim problemima, valjda ne bi li ga potapšali po ramenu. Ja nikada nisam tražila potvrdu od nekog drugog, ali on se hrani sa tim... Dosta sam pljuvala po našem odnosu, samo ću reći da sve ostavljam iza sebe, jer nisam više voljna da se svađam... Ne želim da pljujem po onome što sam sama izabrala - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu više da slušam ove gluposti... Ja bar nisam lagao ništa, pričaš da me nisi poredila, a poredila si me sa Anđelom - ubacio se Car.
Ti si taj koji pljuje po meni, koji se hrani kada ljujdi pljuju po meni - vikala je Dalila.
A koga da nađem da ima lepo mišljenje o tebi - prekinuo je.
Porodico moja, čekajte me i odvedite me što dalje! Ja i da sama izađem sama, bolje ću se snaći od svakoga ovde! Možeš li muškarčino da me pustiš da govorim? Ja sam domino dama, maltretiračica, ako volite to, mazohizam, javite se - urlala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.