AKTUELNO

Šokirala sve!

U toku je emisija "Pitanje novinara" koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Darko Tanasijević je bio prvi koji je pitanje postavio Jovani Tomić Matoroj, koja je ispričala kako se oseća nakon izlaganja MC Aleks, koje se desilo sinoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče ću poželeti Matoroj: Razmišljao sam dugo, šta da te pitam. Kako se osećaš posle noćašnje centrifuge? - upitao je Darko.
Kao i pre. Muka mi je da pričam jedno i da dokazujem, da nije ovako, nije tako. Ja se osećam kao da sam i ja počela da ludim. Na kraju mi je drago što se sve ovo desilo sa Anđelom. Ne moghu da verujem kakvi su ovo ljudi. Svi imamo neke mane, ali ovake stvari, da na kraju neko povredi mene, niti nekog tamo. Imam i ja tu porodicu. Neću više da dozvolim da me bilo ko etiketira, da ne mogu da dokažem za neke stavri za koje nisam kriva. Ali da neko može ovako da se ponaša, i verujem da je to istina. Mene ta devojka nikada nije volela ni kao čoveka. Da me imalo sažaljevala, kada je videla kako se osećam tada. Mislim da nije bilo ni sažaljenja, ni empatije. Cilj opravdava sredstvo. Svako ima pravo da se igra kako hoće, ali imajmo malo obraza. Meni te stavri čini srećnom, da im udovoljnim, da se osećaju prijatno. Ja osobu koju volim stavljam iznad svega i izdvajam tu osobu, da bi se osećala kao da je centar sveta. Ali da je nekome to prijalo... Ako ti možeš pnako u Rasjkom vrtu da pričaš, šta je to? Kakva je to osoba? - pitala se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dali su gluma te scene, ili je gluma ono sinoć što kaže da je sve to glumila? - upitao je novinar.
Mene ta devojka apsolutno ne voli. Ako me ne voliš, ruka ruci, gotovo. ALi da ti dokazuješ da ja vršim neku manipulaciju, da sam ja loš čovek. Osećam potrebu da se javno izvinim Ćorbi koji mi je rekao ovako: Prvo mi je ispričao neke stavri i uvek je sumnjao da sve radi iz koristi i da je osoba koju boli uvo za sve. Koliko god da smo ona i ja u svađi, šta treba, da je blatim. Ja nemam ni sada potrebu da sedem sa nekim ko je naš poznanik, ja bih izbegla da pričam o njoj. Definitvno sam imala posla sa osobom koju nisam upoznala a mislila sam da je dobro poznajem. Ako je spremna ono da radi, da radi takve stvari, ako je takava zaaista, onda, šta je spremna da radi napolju. Gadi joj se, ne može očima da me vidi. Juče priča kako mi je ispičala ceo svoj život, jeste ali ja nemam potrebu da je blatim. Da takve stvari radi, šta želi da dokaže ona. Evo, neka mene pljuju, neka kažu najgore za mene, ja znam da nisam, znam da sam htela na sve načine da joj pokažem koliko je volim i da je osvojom. Ako je to manipulacija, onda jeste. Bap vidim akko sam izmanipulisala, čim se sve ovo dešava. Ona i ja smo imale razgovor, ali, da ja vršim pritisak, ne. Ja volim žene, udvaram se ženama. Ja sam dobijala znaš kakve korpe. Kada te osvojim, verovatno ćeš mi biti devojka sa kojom ću uživati. Ja sam ti rekla da sam zaljubljenja, pa te ispitrujem. Nije mi bilo jasno kakv je naš odnos. Čim sam osetila da sam se zaljubila u nju, ja sam njoj to rekla. Ne da nisam izmanipulisala, ne da mi to nije bila namera. A to da mi nakači da sam psihopata... - rekla je Matora.
Ispalo je da si ti sama sa sobom sve dogovorala - dodaje Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže za portugal, da bi volala da ode, ja joj kažem da ide dron, da je iznenadim i muvam napolju. Toliko ću se truditi, da ni suzu više ne pustim. Posle meni neko kaže da je labilan i da ima problem. Nije mi krivo što sam je izdala jer da je nisam izdala, nikada ne bih saznala ovo. Kajem se što sam sebi dozvolila da me neko možeda voli. Ona je za mene najgori čovek na svetu kojeg sam ikada upoznala. Ja ne bih mogla da sam Sandra Bajić. Ja bih se prevtala kao na ražnju, i moji kući bi se prevtali da znaju da sam ovo radilla. Ako će ona biti srećna, ako će na taj način da nestane iz mog života, neka.- Budem li čula da mi neko iz njene porodice komentariše nešto, jeba*u vam mamu! Ova mi se krvi napila, onda sam ja loša. Bolje da me ne uzimaju u ustan, ne uzimam ni ja njih. Bilo šta je bilo, njoj na čast. Nemam potrebu da je blatim, niti da pričam bilo šta loše - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.