AKTUELNO

Smatra da je zbog veze sa Carem izgubila dostojanstvo, ali i dalje ga želi pored sebe!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić je zadrugarima najavila naredni video snimak na kom je prikazano raspravu Filipa Cara i Dalile Dragojević zbog Anđela Rankovića sa kojim je Dragojevićka samo flertovala.

Mi nismo zajedno, više ne znam šta da mislim. Ja sam napravila grešku i priznala krivicu, ali mislim da su neke druge stavari u pitanju. Evo slušam Mensura i Mateju i to, mislim da su to samo dodatne kapisle za nešto što je isplanirano. Ali više ne znam koliko imam snage za svađu, očekujem da on mene odbrani nekada, ali eto. Ja sam Sandri rekla da sam nesrećna i da više ne želim da trpim neke stvari... Što se tiče Anđela, ja sam imala flert ali nisam otišla predaleko i nisam se vodila muškim mozgom. Meni se zgadila ta priča, nisam to sebi smela da dopustim, ali bilo kako bilo, smatram to svojom najvećom greškom. Moj ljubavni odnos je takav kakav jeste i dozvolila sam sebe da ljudi mene komentarišu i pričaju svašta, da, ja sam napravila grešku. Ja sam sebi dopustila to, pokajala sam se i eto - pričala se Dalila, pa se obratila Sandri Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Više neću da ćutim, za tebe sam premija, izgubila sam dostojanstvo, bila sam ikona kada sam se pojavaila ovde - rekla je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.