AKTUELNO

Šok!

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", a voditelj u urednik Stefan Karić ugostio je Mensura Ajdarpašića.

Šta očekuješ da te očekuje - pitao je Karić.
Ne znam šta bih ti rekao tačno. Ja sam neke planove sebi organizovao sa njom, ali šta me očekuje posle ovoga, ne znam. Očekujem da naiđem na kritike svoje porodice, drugova i tako dalje. Nisam smeo možda da dopsutim mnogo stvari, negde sam napravio greške - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta ti se izdešavalo, nisi planirao, ali si bio uvek iskren, srčan. Možda te je to skupo u životu i koštalo, ali eto, život ide dalje. Svi treba da učimo iz tuđih grešaka - rekao je Stefan.
Bitno je da shvatiš i živ čovek greši - dodao je Mensur.
U dobrim ste odnosima ti i Milica - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mi nešto treba, poslužim se, ali ne podgrejavam nešto što ne bi trebalo da se desi. Nema tu mnogo tog za objašnjavanje više, sve je otrpilike ispričano, gotova je ta priča. Mnogo sam dao za taj odnos i potrošio sam mnogo živaca. Umorio sam se dosta, isrcpeo sam se. Hoću da sačuvam sebe, shvataš - pričao je Mensur, dok je Milica plakala.
Koji su ti planovi za budućnost - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše razmišljam tu pesmu koju sam spremio, koja je trebala da izađe pre mog ulaska u rijaliti. Planiram da je završim i da osvane na mom jutjub kanalu. Pozdravljam Jovanu i tvoju porodicu što su mi učinili do sada...Ova pesma koja nas očekuje, biće pravi trep fazon - rekao je Mensur, pa se obratio svojoj porodici:
Pozdrav za Ardijana i moju mamu, Bar i izvinite što sam vam priredio stresa - obratio se Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.