AKTUELNO

Emotivni slom!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević razgovarao je sa Jovanom Tomić Matorom i MC Aleks o njihovom odnosu, kao i o nedavnom prizanju da su njih dve od 22. septembra u ljubavnom vezi.

Mi smo se bez strastvenog ljubljenja zaljubile - pričala je Matora.
Ti si se zaljubila, ona nije! Stalno govoriš u množini, govori u svoje ime, gluperdo. Idem, dok braniš ološa. Nemoj da mi se obraćaš do kraja rijaltiija. Imam potrebu da ti kažem kad ispadaš glupa. Zaljubljena žena ne priča da si ti psihopata - urlao je Miki.
Ja joj nisam verovala. Pričam sa njom, a dela joj ne govore to. Ona meni kaže kako je odlučila i da kad izađemo da ćemo da pričamo - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da verujem da Matora priča kako mi ne shvatamo, a ti si ta koja nije verovala. Ona treba da priča, a ne ti. Aleks, hajde tebe da čujemo - ubacio se Karić.
Kuća me boli, a za ove ljude me boli uvo. Ja znam kako se osećam, duša me moja boli. Tražila sam pomoć od Lepog Miće jer mi je bilo lakše da ona bude kriva. Ja ne znam ko meni garantuje šta će da bude napolju? Ko meni garantuje, a sve se desilo ovde? - govorila je Bajićeva.
Je l' si imala devojke pre nje? - pitao je Milan milošević.
Ne, nikad - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš gde možemo da posumnjamo da je imala devojke. Rekla je da za 32 godine nije bila srećna, nije mogla da se uda, a nije mogla sebi da prizna - rekao je Karić.
Rekla sam da sam uvek gledala da porodicu stavim ispred sebe i njima napravim bolji život. Odnose i moje veze sam stavljala po strani - dodala je MC Aleks.
Ne možeš da se opravdavaš na osnovu kako si tretirala svoju porodicu. Matoru sad imaš uz sebe, njeni prijatelji neće da te napadaju i ti si kupila mir do kraja rijalitija. Ako je ovo srećna veza i ove face, vi ste onda predstavnici samoubistva - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si zaljubljena u Matoru ili je voliš?
Volim je, ali kako... Zato sam rekla da sačeka da izađemo napolje i budemo same u četiri zida. Prija mi, češka ona mene, češkam i ja nju - rekla je MC Aleks.
Matora, da li se napališ dok igraš sa njom? Znači ne mora neko da te pipne - dodoa je Karić.
Rekla sam to, nemam potrebu da se pravdam. Ono što ja trenutno osećam, moram siutaciju kod kuće da popravim, a to ne mogu odavde. Moja majka nije luda... Da se nije desio nijedan video sa Anđelom, ona bi meni mozak popila, uradila bi mi kašu od mozga. Nesigurna je i ne veruje mi, ima komplekse - objašnjavala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.