AKTUELNO

Šokantno!

Nakon što je bivši zadrugar Stefan Krstović Krle javno objavio skandalozne dokaze da je bio u intimnom odnosu sa Marijanom Zonjić, kako je i tvrdio za vreme svog boravka u Beloj kući, stupili smo u kontakt sa besnim Crnogorcem, koji za Pink.rs. nije štedeo reči ni o Marijani, ni o njenim drugaricama, koje su ga napale da sve izmišlja.

Foto: Jelena Simonović

Naime, Krle je priznao šta ga je tačno iznerivralo i otkrio i nove detalje o Zonjićevoj, a onda je i kao dodatne dokaze da priča istinu poslao Marijanine šokantne fotografije, na kojoj je zadrugarka potpuno gola.

E ovako, mene je iznerviralo to što ona priča kao da sam ja mogao samo nju videti u WC-u dok se tuširala i to krišom, i da sam je tad slikao. E, tu ja ispadam ko manijak neki, kao da sam paćenik... Znam ja nju bolje nego bilo ko i Marijana bi sve uradila samo kako bi sebe uzdigla i da bude bitna. Što se tiče slika, biću blag ovog puta i neću dati da se vidi sve na slikama, pokriću grudi i vaginu sa smajlijem... A ako nastave te njene drugarice da lažu i dalje i da pokušavaju nju da naprave bitnu preko Stefana Karića, sve ću ih otkriti i to zajedno Marijanu sa njenim drugaricama... Bolje im je da ćute i da ne čujem ni reč više iz njihovih usta da spominju mene i Stefana - ističe Krle za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: P.R.