AKTUELNO

Ajdarpašić tvrdi da ne bi dozvolio drugu da prevari svoju devojku!

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić i dalje pričaju o svom odnosu, o čemu se pričalo pred kraj emisije "Pitanja gledalaca".

Nećemo se sigurno opet svađati kad budemo gledali - rekao je Karić.
Pa hoćemo sigurno. Neke stvari mi teško dolaze do mozga, jer sam u nekim stanjima. I kad ustane neko ko nema svoj stav (Anđela) da donese zaključak, nego se vodi nečim, i hvata se za svaku reč koja je izgovorena. I ovaj (Mića) koji pali da nemam m*da - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos bi bio iskreniji da direktno pričamo o situacijama. Hoćeš da kažeš da si isto provodio vreme u hotelu kao pre? - dodao je Stefan.
Nije isto, ali zašto, ko ih šiša? Oni tako sebi pumpaju, još se isp*šaju po meni i ti ustaneš - pričao je Mensur.
Neki ljudi odavde jedva čekaju moje greške, da bi me komentarisali. Jedva bi čekali da prevarim Jovanu, jer su me prethodinih sezone i te kako komentarisali - istakao je Karić.
Evo, Dia je rekla da joj se sviđaš, ja sam se iznervirao i rekao joj šta se meša momku koji je zauzet - priznao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

A zamisli sad da mi se Dia svidela i da sam ušao u odnos sa njom - govorio je Karić.
Nećeš moći pored mene živoga - poručio je Mensur.
Znači, ja sam kriv što te nisam sprečio da budeš sa Milicom. Sad znaš kako se osećam. Ja bih eksplodirao kad gledam neke stvari, to je najmanje što sam mogao - nastavio je Stefan.
To što se tiče Milice ti nisam zamerio, iako nije na tebi, kao što ne bi na meni bilo da pričam loše o nekom ko je u tvom životu - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo taj osećaj koji si imao zbog Dije, ja sam imao to mesecima. Čak sam se mnogo puta ugrizao za jezik - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.